نمیدونم واقعا چی شده که انقدر بدت میاد ازش ولی نمیشه یا کاری کنید بهتر بشه رابطه تون ؟
بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم واقعا چی شده که انقدر بدت میاد ازش ولی نمیشه یا کاری کنید بهتر بشه رابطه تون ؟
گاهی مقصر پدرهان مامینشستیم سر سفره بابام میگفت هر کی لیمو عمانی بخوره از سگ کثیف تره یه بار نخوردم دیدم هی میگه بی خیال شدم گفت حیوون مگه کری منم گفتم حیوون تویی از حیوون حیوون بوجود میاد اگه من حیوونم تو چرا لیموهارو میخوری
گاهی مقصر پدرهان مامینشستیم سر سفره بابام میگفت هر کی لیمو عمانی بخوره از سگ کثیف تره یه بار نخوردم ...
منم میدونم و درک میکنم خودم هم تجربش رو دارم واقعا میخواستم فقط بگم به اسی آیا میشه درستش کرد یا نه همین اگر نمیشه دیگه واقعا نمیشه و بهتره تحمل کرد تا خودش پیشرفت کنه و راحت بشه
بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹