2777
2789

منم سر میز روبرو بابام میشم همش چشم ابرو میاییم بی دلیل میخندیدم 

اتفاقا خوبه که عزیزم 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

نمی‌دونم واقعا چی شده که انقدر بدت میاد ازش ولی نمیشه یا کاری کنید بهتر بشه رابطه تون ؟ 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم ی روزی به آرامش برسی در جایی که روحت دیگه غمگین نباشه

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
نمی‌دونم واقعا چی شده که انقدر بدت میاد ازش ولی نمیشه یا کاری کنید بهتر بشه رابطه تون ؟

گاهی مقصر پدرهان مامینشستیم سر سفره بابام میگفت هر کی لیمو عمانی بخوره از سگ کثیف تره یه بار نخوردم دیدم هی میگه بی خیال شدم گفت حیوون مگه کری منم گفتم حیوون تویی از حیوون حیوون بوجود میاد اگه من حیوونم تو چرا لیموهارو میخوری

گاهی مقصر پدرهان مامینشستیم سر سفره بابام میگفت هر کی لیمو عمانی بخوره از سگ کثیف تره یه بار نخوردم ...

منم می‌دونم و درک میکنم خودم هم تجربش رو دارم واقعا میخواستم فقط بگم به اسی آیا میشه درستش کرد یا نه همین اگر نمیشه دیگه واقعا نمیشه و بهتره تحمل کرد تا خودش پیشرفت کنه و راحت بشه 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

ببین بیخیالش باش سرتو بنداز پایین غذاتو بخور وقتی بابات میبینه نگاش میکنی اونم ناخوداگاه نگات میکنه ...

ب نگاه کردن اون نییس من وقتی میبینمش ناراحت میشم

کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش