2777
2789
عنوان

مامان های آینده شیرازی بیاین تو با هم باشیــــــــــــــــــــــم

| مشاهده متن کامل بحث + 191089 بازدید | 7820 پست
بهار جون سلام نگران نباش چند ماهه اقدام می کنی خودت مشکل نداری دکتر رفتی یعنی چه چیزایی برات بررسی شده که گفتن مشکل نداری اول دوم اینکه پیش چه کسایی رفتی دکتر سوم اینکه آیا همسرت آزمایش اسپرم دادن
زندگی من سرشار از آرامش، سعادت، سلامت و ثروت است خدای من به خاطر همه چیز ازت ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.من دکترم رو انتخاب کردم.رفتم دیروز سونو اما با اینکه تو هفته هفتمم قلب بچم هنوز تشکیل نشده. دکتره هم گفتش طبیعیه و 2هفته دیگه بیا بدا سونو. کسی میدونه دکتر فرشته بهرامی تجربشون خوبه یا نه؟
سلام یاسی جون مبارکه عزیزم اشکال نداره بعد از هفته 8 قلب تشکیل میشه نگران نباش در ضمن من دکتر فرشته بهرامی رو نمی شناسم پری جون من که آزمایش دوم رو برای سونوی آنومالی همون روز سونو انجام داد جواب سونو رو دادم آزمایشگاه مبلغشم 80 و خوردی شد من توی سونوی ان تی آزمایش دیگه برام ننوشت
زندگی من سرشار از آرامش، سعادت، سلامت و ثروت است خدای من به خاطر همه چیز ازت ممنونم
ببخشید اشتباه کردم سونوی انی تی آزمایش انجام دادم ولی توی سونوی آنومالی دیگه آزمایش نداشتم کعبذرت جا به جا نوشتم
سلام دوستان شیرازی.من رفتم مرکز ژنتیک جنوب کشور ازمایش دادم میگه جوابش دوماهه هست الان یک ماه گذشته و یک ماه دیگه باید صبر کنم.مردادم از دستم رفت.کسی مثل من از ژنتیک داده?
چرا پوست صورتم جوش می‌زند و راه های مبارزه چیست؟ چند روز است که غافل شده‌اید و صورتتان پر از جوش شده؟ شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که به محض خوردن گرمی‌ها جوش می‌زنند. جوش‌هایی که با مصرف برخی مواد غذایی، لوسیون‌ها و حتی مواد طبیعی بهتر یا بدتر می‌شوند. ممکن است در مسافرت کرم ضدآفتاب را فراموش کرده باشید یا آب و هوای شهر دیگر با مذاقتان جور در نیامده باشد. طبع بدن شما چیست؟ اول از همه بهتر است بدانید که چرا جوش می‌زنید. خیلی از مشکلات پوستی ناشی از سبک زندگی شماست که ممکن است در ایامی خاص تغییرات زیادی کرده باشد. برای این موضوع باید طبع بدن خود را بشناسید و روش‌های سنتی درمان جوش را یاد بگیرید. در مسافرت؛ غافل شده اید! سعی کنید همیشه به همراه غذا سبزی و سالاد مصرف کنید این مواد به دلیل فیبر فراوان و کمک به دستگاه گوارش نقش مهمی در از بین بردن جوش‌ها دارند. شاید در مسافرت . . . ادامه...
مرسی آنا جون ببخشید سنتون رو نگاه کردم میگن 35 به بالا باید هر دو آز رو بدی من خودم چون سی رو رد کردم موندم که آز دوم هم بدم یا نه؟!دکترت قبلا کسی دیگه نبود؟ عوضش کردی؟ راستی آنا جون دلیل سزا شدنت رو قبلا گفتی ولی فراموش کردم میشه بگی ببخشید