2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن یه ویدیو تو انستا دیدم یاد گرفتم خیلی اسونهچیزیم نمیخادریسه ای رو30تومن میگیرمچسب هم380دوماهه دارم ...

چند وقت میمونه برات؟

چطور ریمووش میکنی؟؟؟

خوب میشه؟؟

طبیعی میشه؟؟؟

منم دلم میخوادددددددد

چند وقت میمونه برات؟چطور ریمووش میکنی؟؟؟خوب میشه؟؟طبیعی میشه؟؟؟منم دلم میخوادددددددد

ریمو کردنش چیزی نمیخاد یکم وازلین میزنی میفته

ولی قبلا ک پیش ارایشگاها میرفتم کل مژهام کنده میشد بعد از ریموو

طبیعی و راحت

کاربری دست 2نفره

ریمو کردنش چیزی نمیخاد یکم وازلین میزنی میفتهولی قبلا ک پیش ارایشگاها میرفتم کل مژهام کنده میشد بعد ...

مرسییی ولی نگفتی تا چقد میمونه برات؟هربار صورتت بشوری میوفته؟؟؟چون در طول روز زیاد می‌شورم 

بعدش دیدی مژه ک میکارن بن مژه بلندتر و بقبع جاها کوتاه تره اینطورم میشه زد یا همه ی سایزن

مرسییی ولی نگفتی تا چقد میمونه برات؟هربار صورتت بشوری میوفته؟؟؟چون در طول روز زیاد می‌شورم بعدش دیدی ...

سایزه مژه ها از 8تا16

وسطارو کوتاه میزنی 

آخری رو بلند ک چشمت کشیده بشه

من وقتایی ک میخام برم جایی میزنم بعد از چند روز خودم میکنم 

اگه خودت بلد باشی دیگه برات مهم نیس ک کی میفتن هروقت بخای میتونی بزاری زیادم طول نمیکشه

کاربری دست 2نفره

سایزه مژه ها از 8تا16وسطارو کوتاه میزنی آخری رو بلند ک چشمت کشیده بشهمن وقتایی ک میخام برم جایی میزن ...

خب خداروشکر با شستن صورت نمیوفته من خیلی دلم میخواد ی تغییری کنم ولی خب زورم میاد بخوام ماهی ۱ تومن بدم مژه تازه عینکی هم هستم 

شما میتونین لینک اون اموزش رو ک دیدین بفرستین برام لطفا