2777
2789
عنوان

مامان های آینده شیرازی بیاین تو با هم باشیــــــــــــــــــــــم

| مشاهده متن کامل بحث + 191089 بازدید | 7820 پست
دوستای گلم پیامای صفحه قبلیتونو خوندم دیدم پروا جون از دکتر بهرامی پرسیده، والا من که راضی بودم البته فکر نمی کنم دکترای دیگه هم تا قبل از سونو ان تی پرونده تشکیل بدن در ضمن خیلی هم خوشرو بود! می دونید هر کی یه نظری داره، مثلا من و زن داداشم با هم باردار بودیم البته ادن دوماه دنیم از من کمتر بود هردومونم پیش بهرامی میرفتیم ولی روزی که زن داداشم حالش بد شده چون دوقلوهاش 8ماهه دنیا اومدن نیومد تو بیمارستان چکش کنه فقط به پرسنل بخش تلفنی میگفت که چیکار کنن
33هفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم میگم شاید هر دکتر دیگه ای بود همین کارو انجام میداد، من قبل بارداریم یه کیست بزرگ داشتم که همین دکتر بهرامی واسم عمل کرد خیلی راحت برام با لاپاراسکوپی درش آورد درصورتیکه همون موقع یکی دکترش رستم صولت بود کیستشم خیلی کوچیک بود بهش گفته بود لاپاراسکوپی می کنم ولی براش عمل باز انجام داده بود، به من گفت هر دکتر دیگه ای بود اصلا کیستو در نمیاورد راحت تخمدانت رو بر می داشت منم واقعا از وجدان کاریش خوشم اومد چون سال قبلشم زن داداشم سقط داشت خیلی واسش تلاش کرد. بازم می گم باید بری ببینی نظرت چیه درموردش پروا جون هر کی یه نظری داره اینم نظر من بود! امیدوارم بارداری راحت و خوبی داشته باشین همگی و زایمان خیلی راحت و خوب با هر دکتری که هستین بسپارین به خدا خودش همه چیو واستون جور میکنه ان شالله که با یه دکتری باشین که باهاش راحت باشید و البته خیلی هم خوب باشه. وای چقد حرف زدم سر همگیو درد آوردم ببخشید
33هفته
سلام فسقل مامان جون ایشالا به زودی میادش. طبیعی که دقیق مشخص نمیکنه. یادم رفته شما طبیعی بودی؟ راضی بودی؟ کدوم بیمارستان بودی عزیزم؟
زندگی من سرشار از آرامش، سعادت، سلامت و ثروت است خدای من به خاطر همه چیز ازت ممنونم
ازمایش پاپ اسمیر هر چند وقت یکبار باید انجام داد من دو سال متوالی انجام دادم ولی سال سوم که امساله هنوز نرفتم لازمه که هر سال برم؟
لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم### توکلت علی الله
سام به همه، مامی جون یعنی همین ماه میاد؟ آره طبیعی بودم و خیلی راضی که طبیعیو انتخاب کردم.بیمارستان اردیبهشت بودم شما بادکتر روانفر زایمانت هست؟ کدوم بیمارستان میری ان شالله؟ مرسانا جون ناراحتی که نداره ان شالله ماه دیگه مامانی!
33هفته
فسقل مامان جون. هنوز معلوم نیست چکار کنم. زایمانت معمولی بود یا فیزیولوژیک؟ هزینت چقدر شد؟ خدا رو شکر که زایمان خوبی داشتی عزیزم. واسه منم دعا کن. مرسانا جون ایشالا ماه بعد نتیجه میگیری عزیزم. هر سه سال یک بار لازمه بری عزیزم.
زندگی من سرشار از آرامش، سعادت، سلامت و ثروت است خدای من به خاطر همه چیز ازت ممنونم
سلام دوستان ایشالا که حال همه ی مامانا و نی نی هاشون خوبه باشه دوستان من تو اقدام هستم و نوبت عصب کشی دندون هم دارم بنظرتون مشکلی نیست؟ هم اقدام هم عصب کشی؟ لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید ممنون
لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم### توکلت علی الله
سلام mercana نه عزیزم هیچ اشکالی نداره که شما توی اقدام عصب کشی بکنید گاهی اوقات خانمای باردارم مجبور میشن کارای دندون پزشکی انجام بدن
سلام دوستان منم ماه قبل پری اومد بازم بارداری نبودم... با اینکه چند تا دکتر رفتم و بهم گفتن اصلا مشکل ندارم ... نمیدونم پس چرا هر ماه اقدام کردم باز پری شدم..
بهشت را با همه قلبت احساس کن ، بهشت همین نزدیکیست