2777
2789

من عروس دومم

بهم نه کادوی عقد دادن نه کادوی پاتختی، آینه شمعدون هم واسم نگرفتن

و خیلی کارای دیگ هم نکردن که دیگ وارد جزئیات نمیشم 

اما همه اینارو برای عروس اولشون انجام دادن

چن تا پسر مجرد دیگ هم دارن

من واقعا از فرقی که بینمون گذاشتن بشدت ناراحتم هیچ وقتم یادم نمیره بنظرتون چیکار کنم

نمیدونم والا اطرافیان من که فقط برا عروس اول کم میذان برا بقیه یاد میگیرن بیشتر خرج کنن

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی ک یدونه عروسم و طلاهایی ک فامیلاشون برام اورده بودنو برداشتن واسه خودشون خاهر شوهرمم زرنگ بازی دراورد تو جمع کفت النگو بعد دیگ اصن ب روی خودشم نیوورد هیچ کادویی نداد و خیلی چیزای دیگ  من از چشم و دل سیر بودنم ب روشون نیوردم تهش فکردن خیلی زرنگن و گفتن هیچی نمیفهمن من و خانوادم

کینه دارم ازشون 

شاه دخت شیراز👸🏻🌹

به نظرم اگر زندگی مشترک خوبی با همسرت داری و از هم راضی هستید، با توکل به خداوند در کنار هم زندگیتونو بسازید و کام خودتون رو برای رفتار دیگران تلخ نکنید. 

اگر در کنار هم خوشحالید و هم دیگر رو دوست دارید، با هم برای خواسته هاتون تلاش کنید 

صرف نظر از دیگران که چه کردند و چه نکردند…

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

منم نه سر عقد نه تو تالار جشن عقد  مادر پدر همسرم هیچ بهم ندادن واسه پاگشا یه ظرف داد ولی همسرم جبران همه رو کرده تو مراسمات یعنی خانواده همسرم فقط تزیین هات انجام دادن صفر تا صد همه چی پای خود همسرم بوده و هست همه خرید ها با همسرم دوتایی رفتیم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

منی ک یدونه عروسم و طلاهایی ک فامیلاشون برام اورده بودنو برداشتن واسه خودشون خاهر شوهرمم زرنگ بازی د ...

دقیقا منم از چشم و دل سیر بودنم چیزی نگفتم ولی کینش باهامه

بنظرت چیکار کنم تلافی شه

من عروس اولم برای منم کادوی عقد و عروسی ندادن، حتی زایمان اولم شوهرم برای اینکه جلوی فامیل و خانواده ام خجالت کشید رفت یه ربع سکه خرید داد به مادرشوهرم که به عنوان کادو بده به ما، تا حالا یه هل پوک ندیدم ازشون، خونه خریدیم هندونه خریدن آوردن گفتن تابستونه به جای شیرینی هندونه آوردیم، ولی برای برادرشوهر مجردم ۲۰۰ میلیون کمک کردن تا ماشین خرید از الان هم میگن فلان تالار می گیریم براش