2777
2789
عنوان

مامان های آینده شیرازی بیاین تو با هم باشیــــــــــــــــــــــم

| مشاهده متن کامل بحث + 191089 بازدید | 7820 پست

دوستان اومدم بهتون بگم بدترین دکتر و بی درک ترین دکتری که دیدم پوربرفه ای هست . شنیده بودم درست واسه مریضا وقت نمیذاره اما بازم چون گفتن تجربش بالاهست امروز رفتم پیشش. اصلا نمیذاره ادم حرف بزنه فقط تند تند با مزیضای عمل زیبایش حرف میزنه و حرف مریضای زایمان و چکاپش قطع میکنه . شاید قبلا خوب بوده اما الان ...

فقط وقت واسه عملای زیبایی میذاره و اصلا به بقیه بیمارا اهمیت نمیده 

اگر دنبال دکتر با دقت و دلسوزی هستین اصلا پیش این دکتر نرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام همشریهای عزیز من تخمدا. پلیکیستیک دارم حدود 9 ماهه اقدام به بارداری کردم، طی این 9 ماه قرص های ...

عزیزم من خودم از مجردی هرکاری کردم کیست تخمدانم از بین نرفت 9ماه پیش زیر نظر دکتر بودم تا 6 ماه دارو میخوردم بعد دیگه خسته شدم گفتم به خودم استراحت بدم فقط روزی 3تا متفورمین میخوردم الان 3ماهه زیر نظر دکتر نیستم و خدا رو شکر الان باردارم اولین چیزی که مهمه بدنت باید ریلکس باشه استرس نداشته باش و اینکه متفورمین واسه من جواب داد امتحان کن ضرر نداره بازم زیر نطر پزشک مصرف کن

پری جواب سوال منو میدونی؟شهناز پور برفه ای رو میشناسی؟نمیدونی تو ام آر آی عملمیکنه یا نه؟

نميدونم چه عملي ميخوايد انجام بديد ولي كار لابيا پلاستي ايشون واقعا افتضاحه واقعا فاجعه هست كاش اين كسايي كه راحت مدرك صادر ميكنند بعد روي كار اين افراد به معناي واقعي كلمه غير متخصص نظارت ميكردند

هيچ وقتي واسه مريض نميگذارند هيچ توضيحي نميدهند 

فقط عين قصاب سلاخي ميكنند ميدن بيرون