2777
2789
عنوان

کلید خونه رو بده به مادرشوهرش؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 67 پست
مردها در مقابل خانوادشون هیچ چیزی رو قبول نمیکنن استغفرالله مادرش خداس پدرش خدای دوم برادرا و خواهره ...

🥺😔

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با خواهرته. باید مفهوم حریم خصوصی؛ وسایل شخصی، غیرت، حیا، اعضای بدنی که نباید به کسی نشون بده؛ چی ...

مگه بچه دبستانی که درس بده و مرور کنه 

سعی کن با حرفای منطقی اونو قانع کنی 

دیدم امضامو دزدیدین منم اثر انگشت زدم حالا ببینم چیکار میکنیم برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید ممنون 😍🌹❤

سعی کنه از پیششون دربیاد من کلا این روزهامون کشیدم بیچارم کرده بودن الانم مریضم از استرس و اعصاب پولیپ معده و پولیپ روده درمیارم هی باید درشون بیارم 3هفته هم از درد هیچی نمی تونم بخورم به خواهرت بگو از پیششون دربیاد شوهرش کم کم درست میشه 

بستگی به اخلاق دو طرف داره. اما بهتره برای شرایط اضطرار یه کلید پیش مادر شوهرش باشه. ما همگی دست مادر شوهرم کلید یدک داریم. تا الان هم مشکلی پیش نیامده. من که کلید و رمز گاوصندوق و تمام وسایل خصوصیم رو مادر شوهرم داره چون نیاز میشه که ازشون مدارک یا طلا برامون برداره

با این حرفت همه باید سال اول جدا شن، من همسرم بعد ده سال هنوز یاد نگرفته مامانش گلگی مو میکنه بهش یه ...

و دیگه نمیخادم یاد بگیره 

یکی مثل شما میتونه با این اخلاقا کنار بیاد یکی نمیتونه عزیزم

سعی کنه از پیششون دربیاد من کلا این روزهامون کشیدم بیچارم کرده بودن الانم مریضم از استرس و اعصاب پول ...

ای بابا این از اولش هم نمی‌خواست ولی ما گفتیم عب نداره

حالا هم شوهرش میگه پول ندارم.. 

اینجا میمونیم اجاره که نمیدیم....

چقد ناراحت شدم براتون 🥺

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
مگه بچه دبستانی که درس بده و مرور کنه  سعی کن با حرفای منطقی اونو قانع کنی

اونو نمیدونم دبستانیه یا نه. ولی شما قطعا تو سن مدرسه و حال و هوای لجبازی هستی که حس کردی چیزی که من نوشتم با حرف منطقی فرق داره. اکی حق با توئه فرزندم  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ای بابا این از اولش هم نمی‌خواست ولی ما گفتیم عب نداره حالا هم شوهرش میگه پول ندارم..  اینجا ...

وای وای نگو مثل شوهر من میگفت خرج خونمون بابام میده چرا برم اجاره نمیدم چرا برم پولامو جمع می‌کنم اکه این حرف هارو گوش بده بیچاره میشه دیگه کلا درنمیاد 

وای وای نگو مثل شوهر من میگفت خرج خونمون بابام میده چرا برم اجاره نمیدم چرا برم پولامو جمع می‌کنم اک ...

اره پولشو جمع میکنه....😔زهی خیال باطل 

نمیدونم شاید خانواده شوهرش هم توقع دارن که کلید داشته باشن. ولی خب مشکل من حل شد چون اصلا خانواده شوهرم تو این فازا نبودن خدایی خیلی با ملاحضه هستن. نه دخالت نه فضولی هیچی. شوهرم طرز فکرش غلط بود. وسایل رو چیدیم شوهرم یه کلید گذاشت خونه مادرش، دو روز مونده بود به عروسی فاملاشون اومده بودن. یکی گفت رفتم جهیزیه ت رو دیدم. من هنگ. رفتم به شوهرم گفتم من که نبودم تو فلانی رو بردی تو خونه؟ گفت نه. گفتم چرا وقتی من نیستم کسی باید بره تو خونم؟ اونم فامیل درجه دو ، چرا باید بره همه جای خونه رو ببینه. نباید از ما اجازه میگرفت؟ اگه یکی دیگه بره یه چی کم بشه چی. خدارو شکر از این موقعیتام پیش اومد برام. بنظرم باهاش صحبت کنه. 

نمیدونم شاید خانواده شوهرش هم توقع دارن که کلید داشته باشن. ولی خب مشکل من حل شد چون اصلا خانواده شو ...

وای چه بد😱

باشه تاپیکو نشونش میدم