2777
2789
عنوان

کلید خونه رو بده به مادرشوهرش؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 67 پست
بستگی به اخلاق دو طرف داره. اما بهتره برای شرایط اضطرار یه کلید پیش مادر شوهرش باشه. ما همگی دست ماد ...

ببخشید یه سوالی؟ مگه خودتون نیستید که مادر شوهرتون براتون سند و مدارک و طلا باید بیاره؟ کجا بیاره؟ تا حالا مشکلی براتون پیش نیامده؟ مثلا مادر شوهرتون در باره موضوعی که دوست ندارید کسی بدونه کنکجاو بشه؟ مثلا اینکه دقیق می دونه شما چقدر طلا یا پول دارید داخل گاو صندوق؟ براتون مشکلی پیش نمیاره این دونستن زیاد مادر شوهر؟ ببخشید منظور بدی ندارم از سوالم. نظرات شما رو در تاپیک ها کم و بیش برخورد می کنم و نوع رابطه تون با خانواده همسرتون برام جالبه. من خودم هم نه مثل شما اما قرار هست در مجاورت پدر همسرم زندگی کنم و دوست دارم از تجربیات شما و بقیه دوستان هم استفاده کنم. مثل همین قفل کردن در یا دسترسی خانواده همسر به خونه و زندگی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید یه سوالی؟ مگه خودتون نیستید که مادر شوهرتون براتون سند و مدارک و طلا باید بیاره؟ کجا بیاره؟ ت ...

راستش من هم همون اول کار اینطوری نبودم. بعد از مدتی که شناختم کامل شد و اعتماد زیاد اینطوری هستم. مادر شوهرم یکی از آدم های امن زندگی من هست. جای خاصی نیستم  اون که گفتم برام بیاره مثلا یه وقت از خونه نمی تونم برم مهمونی. مثلا از سر کار میرم آرایشگاه و اگر باهم دعوت باشیم میگم که از خونه برام بیاره مهمونی یا عروسی یا یه وقتی هم برام میاره آرایشگاه اگر خودش دعوت نباشه. یا وقتی سرم شلوغه یه وقتهایی که چیزی جا می ذارم ( که تعداد دفعاتش هم کم نیست) بنده خدا باید بگرده و پیدا کنه و برام پیک کنه یا خودش بیاره. اینجور مسائل همیشه دو طرفه هست. من اگر سر سوزنی احساس نا امنی از جانب خانواده همسرم داشتم هیچوقت اینطوری نبودم اما خوشبختانه هرگز ناراحتی یا شبه های برام به وجود نیامده. البته اخیرا دزد اومده ساختمان و بچه هامون هم سر به هوا هستند. قرار شده که بیشتر حواسمون به قفل و بست خونه ها باشه. شما هم هم بستگی به خودتون داره و هم طرف مقابلتون که نسبت به هم چه رفتار و چه حسی دارید.در کل بهتره اول کار متعادل باشید و از هیچ طرف بوم نیفتید. نه طوری هفت قفله کنید که خدای نکرده اگر اتفاقی هم افتاد طرف بگه به جهنم. خودش می دونه و نه اینکه اینقدر بی در و پیکر باشه که دیگه بعدا نتونید اوضاع رو کنترل کنید.

عزیزم من تاپیک زدم راجع به دستگاه ویو مو بعد کامنت شما باز نمیشه برام علامت ۴۰۴ میاد یعنی ارور میده& ...

بله گفته بودم من دارم،ولی تاحالا ازش استفاده نکردم

اسمشم Johnson  هس

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏