2777
2789
عنوان

کلید خونه رو بده به مادرشوهرش؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 67 پست
نه والا متاهلم  اتفاقا اولیل ازدواجمون مادرشوهرم طبقه پایینش خالی بود من گفتم‌بریم ح ...

خیلی کم پیش میاد مردی مثل شوهر شما باشه، حتما آدم مستقلی هست، اکثرا تا دوسال اول زندگی مردها تزشون اینه که چون شناختی از زنشون ندارن و برادریش ثابت نشده بهتره حرف مامانشون رو گوش بدن

هوفففف،تو ساختمون خودشون که بودم چند بار وسط رابطه رسیدن مام که حق نداشتیم درو قفل کنیم تو اتاق فقط ...

ببخشید رُک میپرسم پدرشوهرت هیز نیست؟ 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بگو خواهرت بگه ...لزومی نداره کلید بدیم بهشون ...اگه برادر مجرد داره ...بگه دوس داری از سر کنجکا ...

نه برادرشوهر مجرد نداره...

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
خیلی کم پیش میاد مردی مثل شوهر شما باشه، حتما آدم مستقلی هست، اکثرا تا دوسال اول زندگی مردها تزشون ا ...

خب همین دیگه واقعا چحوری میتونن به این مردا تکیه بکنن؟ 

مرد باید مرد باشه مردی بلد باشه همسرداری بلد باشه

میخای به حرف ننت بکنی میخای هنوز پیش ننت زندگی کنی زن نگیر برادر من 

خدایی این شوهرارو از کجا پیدا میکنید؟  ینی چی کلید بدیم زشته؟ خود شوهرش حریم شخصی حالیش نمیشه؟ ...

عزیزم یه سری اخلاقا تو زندگی مشخص میشه. حتی اگه از قبل با هم باشن که پسرع نمیگه بعد از ازدواج کلید خونه باید مادرم داشته باشه. 

اونا هرجا برن درشون باز میمونه ولی خواهرم میگه من اصلا وقتی نیستن سمت درشونم نمیرم....

مادر شوهر من همه جارو سفت و چفت می‌کرد، برادرشوهرمم بپا میموند خونه

بعد کلید مارو می‌گرفت، شاغل بودم، هر روز میدیدم یه جا سرک کشیده، تا توی یخچال و فریزر م و کشو لباس زیرا رو نگاه میکرد

بديش این بود شوهرم گردن نمی‌گرفت و حس میکردم تو اون خونه راحت نیستم

نه برادرشوهر مجرد نداره...

خب بگو عزیز من شاید من شورتم پاره س شاید بخوام لباس خونیم تو حموم باشه ...بگو سبکمون نکن جلو خانواده ت ...نفهمید چاره ای نیست سعی کن چیزای مهمتو تو اتاق کلید دار یا کمد کلید دار بزاری ...

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

مردها در مقابل خانوادشون هیچ چیزی رو قبول نمیکنن استغفرالله مادرش خداس پدرش خدای دوم برادرا و خواهرهاشم فرشته های مقرب ما و خانوادمون هم شیطان و عزراییل

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خب همین دیگه واقعا چحوری میتونن به این مردا تکیه بکنن؟  مرد باید مرد باشه مردی بلد باشه همسردا ...

با این حرفت همه باید سال اول جدا شن، من همسرم بعد ده سال هنوز یاد نگرفته مامانش گلگی مو میکنه بهش یه جوابی بده

میگه مثلا نشستم

یهو پدرشوهرم درو باز میکنه صدام میزنه

شاید یه لباسی پوشیدم که پیش اون موذبم

کلا خیلی ناراحته ازین وضع

بمن گف منم گفتم بیام ازشما مشورت بگیرم

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏

والله من چند بار دادم اخرشم اومدم دیدم کل لباس هامون روغن زده شده روغن جادو یعنی شوهرم هر مسافرت میرفتیم میگفت کلید بده الانم میگه ولی میبینه راضی نیستم میشینه سرجاش