2777
2789
عنوان

روابط جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4358 بازدید | 126 پست
والا خاله من شوهرش ولش کرد با بچه رفت قانون هم هیچ کاری نکرد ☹️ خاله من موندوبچش مرده هم رفت زن گرف ...

وکیل خوب نداشته. وگرنه تمام مهریه و نفقه خودش و نفقه بچه رو میتونست بگیره. مظلوم نباید باشی. چون الان قانون هم هست رضایت زن اول شرطه برای ازدواج دوم مرد. وکیلها قوانین رو می دونن میتونن حق رو بگیرن

وکیل خوب نداشته. وگرنه تمام مهریه و نفقه خودش و نفقه بچه رو میتونست بگیره. مظلوم نباید باشی. چون الا ...

یکی دیگه هم از فامیل هامون طلاق گرفت بهترین وکیل هم داشت ولی مهریه نگرفت شوهرش گفت میرم زندان ولی مهریه نمیدم همه چیز به وکیل داشتن یا نداشتن نیست 

خواهرم زمان طلاق وکیل خوب گرفت ولی فقط تونست شوهرش رو بندازه زندان 

تازه شرط عقد دوم مرد رضایت همسراوله 

صیغه شرطی نداره شوهر خالم هم تازمانی که باخالم بود همسر دومش رو‌عقد نکرده بود صیغه بودن بعد طلاق عقدش کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده بخواد پول نده زنش هم باشی نمی‌ده مهریه نفقه هم پدرت درمیاد ولی نمیتونی بگیری  خواهر من دو ...

قبول دارم مرد وقیح انقدر اذیت می کنه که هیچی نتونی بگیری ازش. ولی اونم از قوانین استفاده می کنه. من اکثرا دیدم وکیل بهشون میگه چی کار کنن از زیر مهریه و نفقه در برن. مطمینم خواهرت سر گرفتن مهریه و نفقه کوتاه اومده یا وکیل خوب نداشته یا خسته شده . چون اگه طرف بازی دربیاره هی باید بری شکایت کنی تو راه دادگاه باشی. 

یکی دیگه هم از فامیل هامون طلاق گرفت بهترین وکیل هم داشت ولی مهریه نگرفت شوهرش گفت میرم زندان ولی مه ...

خب بالاخره زندان که رفت. یه مجازاتی داشت. اون چه بی شخصیتی بوده که حاضر بوده سابقه زندان داشته باشه ولی پول نده. منظور کلا تاوان بی مسیولیتیشونو میدن. نه اینکه بذاره بره خداحافظ

یکی دیگه هم از فامیل هامون طلاق گرفت بهترین وکیل هم داشت ولی مهریه نگرفت شوهرش گفت میرم زندان ولی مه ...

خب خالتم شوهر خاله تو مینداخت زندان بابت همون نفقه و مهریه که نتونه عقد کنه. 

قبول دارم مرد وقیح انقدر اذیت می کنه که هیچی نتونی بگیری ازش. ولی اونم از قوانین استفاده می کنه. من ...

وکیل خوبی داشت خواهرم که تونست یک سال و نیم بندازه زندان طرف رو ولی خب همسرخواهرم گفت زندان میرم ولی پول نمیدم دوسال طول کشید تا طلاق گرفت اگه مرد نخواد طلاق بده خیلی دادگاه طول می‌کشه البته خواهرم بیست سال پیش طلاق گرفت 

دادگاه هم متاسفانه پول زیادی گرفت ازمون 

خواهرم میگه هم وقتم هدر رفت هم پولم

مگه ازدواج می کنی پول میدی طرفو میخری؟  همونطور که گفتم وجهه قانونی میده به رابطه شما. بچگانه ...

همون بره بهتر از اینه که به خیانت کردن هاش ادامه بده من دقیقا عقابدم برعکس شماست و سخت با ازدواج مخالفم. به هر حال هر کسی نظر خودش رو داره

مگه ازدواج می کنی پول میدی طرفو میخری؟  همونطور که گفتم وجهه قانونی میده به رابطه شما. بچگانه ...

دقیقا توی ایران مردا زن ها رو میخرند پس چرا این همه مهریه سنگین میزارن ؟هان جواب بده توی خارج اینجور نیست مال و اموال به دو قسمت تقسیم میشه در حالی که توی ایران بخوای طلاق بدی علاوه بر اینکه نمیتونی مهریه بگیری چون تعداد مردای عوضی  افزایش پیدا کرده وبلکه حتی نمیتونی به راحتی ازش جدا بشی چون قانون ایران همه چی به نفع مرد هست حتی حضانت بچه به مرد میرسه چرا؟ توی خارج حضانت به مادر یا پدر یا هردو . اما توی ایران فقط به پدر میرسه .به نظرت ایا عادلانه هست قوانین ازدواج ایران هان؟جوابمو بده عاقلانه لطفا

خب بالاخره زندان که رفت. یه مجازاتی داشت. اون چه بی شخصیتی بوده که حاضر بوده سابقه زندان داشته باشه ...

عزیزم واقعا ایران زندگی میکنی؟الان همه مردا توی ایران بی شخصیت شدن. ازصد تا مرد فقط یکی میتونه مهریه بده و بقیه شون نه . متوجهی ؟؟؟

قبول دارم مرد وقیح انقدر اذیت می کنه که هیچی نتونی بگیری ازش. ولی اونم از قوانین استفاده می کنه. من ...

نمیدونم وکیل هستی یا نه ما آشنامون وکیله از اینجور مردای بی شخصیت توی ایران زیاد دیدیم. پس گفته های من به واقعیت اکنون ایران خیلی نزدیکه . پس کمی به حرفام فکر کن

نمیدونم وکیل هستی یا نه ما آشنامون وکیله از اینجور مردای بی شخصیت توی ایران زیاد دیدیم. پس گفته های ...

خب بدون ازدواج که بیشتر از زن استفاده می کنن. با مردها وارد رابطه نشی ضررش کمتره. نه اینکه به خاطر اینکه قوانین خیلی تو ایران از زن حمایت نمی کنه .کلا اسونتر کنی مسیر سوء استفاده رو برای مردها

خب بدون ازدواج که بیشتر از زن استفاده می کنن. با مردها وارد رابطه نشی ضررش کمتره. نه اینکه به خاطر ا ...

پس بیا توافق کنیم .و بهتره کلا چه با ازدواج و چه بدون ازدواج کلا با مرد رابطه نداشته باشن زنان هان . اینجوری بهتره بابا . من که خودم عاشق مجردی هستم

دقیقا توی ایران مردا زن ها رو میخرند پس چرا این همه مهریه سنگین میزارن ؟هان جواب بده توی خارج اینجور ...

با عقاید شما اگه واقعا دنبال مورد ظلم قرار نگرفتن هستی با هیچ مردی وارد رابطه نشو. چون همونی که بهت تو ازدواج ظلم قراره بکنه همونیه که تو رابطه آزاد هم قراره اذیتت کنه. چه کاریه با این موجوداتی که بهشون اعتماد نداری وارد رابطه بشی.