2777
2789
عنوان

نی نی یار این چه وضعشه اخه بیاید ببینید چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 127 پست
میدونی چرا؟اونوقت همه تاپیکاشونو پاک میکنن وقتی یه چیز ساده تو نت سرچ کنی تاپیکای سایت میاد بالا وقت ...

بابا به چه دردمیخوره کسی دیونه نیست ک بیاد سرچ کنه مادرشوهر خاهرشوهر ب چ کارشون میاداخه 

تاپیکا شخصی ادم پاک کنه 

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

واردکاربریش نمیشن که میتونن روی پروفایلش بزنن وتاپیکاشوببینن

متوجه شدم یعنی با توجه به تعریف هاشون فهمیدن‌ایم اکانت تو دنیای واقعی برا کی بوده 

شازده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دلتنگته .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هر روز زوج میتونی لینک فقط یه تاپیکتو بفرستی خودشون حذف کنن

یا از کاربرا بخوای که بیان تاپیکاتو گزارش بزنن

همون راه دومی بهتره سریع تر از شرشون راحت میشی

و اما عزیز من داستان تو هنوز تمام نشده، تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریسته بودی..🫧🌷

تو هر برنامه ای به راحتی میشه هر چی منتشر کردی پاک کنی نه مخاطبینش کم شده طی سال ها نه میگن میخوایم ...

خاک تو سرشون منم مشکلم اسممه .یه نفر اسممو ببینه میفهمه کیم بدبخت میشم اینو به کی بگم اخه

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
منم وفتی میخوام بیام سایت میزنه ورود به سایت بعد بزنم روش شماره و رمز میزنه چرا این طوریه

ببین اون عوضی منو تهدید کرد که میام میگم به خانوادت من زدم زیرش گفتم اون اصلا کاربری من نیست و نمیدونم و فلان گفت میام میگم وارد کاربریت بشن تا معلوم شه مالو توعه یا نه 

من پیشخودم فککردم چرتو برت میگه رمزمو نداره که 

الان صفحه ورود رو چک کردم دیدم اگه فراموشی رمز عبورو بزنی اس ام اس میاد واسه خطت

خاک تو سرشون منم مشکلم اسممه .یه نفر اسممو ببینه میفهمه کیم بدبخت میشم اینو به کی بگم اخه

تاپیکت هات زیاد هست ولی سعی کن اونایی که خصوصی هستن زودتر بدی حذف کنن. از این به بعد تاپیک خصوصی نزن

عزیزم هر روز زوج میتونی لینک فقط یه تاپیکتو بفرستی خودشون حذف کننیا از کاربرا بخوای که بیان تاپیکاتو ...

بابا به نی نی یار گفتم ماجرا روبرداشته تعلیق با اخطار مشکیم کردهیعنی حتا دیگه لینکم نمیتونم بف ستم واسه حذف تاپیک

ببین اون عوضی منو تهدید کرد که میام میگم به خانوادت من زدم زیرش گفتم اون اصلا کاربری من نیست و نمیدو ...

خطتو بسوزون نینی یار به یه ورشم نیس

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

متوجه شدم یعنی با توجه به تعریف هاشون فهمیدن‌ایم اکانت تو دنیای واقعی برا کی بوده

آره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ببین اون عوضی منو تهدید کرد که میام میگم به خانوادت من زدم زیرش گفتم اون اصلا کاربری من نیست و نمیدو ...

ببین مثلا من میخوام بیام سایت میرنم رو ورود شماره و رمزم خودکار زده میشه بدون اینکه خودم بزنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تاپیکت هات زیاد هست ولی سعی کن اونایی که خصوصی هستن زودتر بدی حذف کنن. از این به بعد تاپیک خصوصی نزن

اخه یادم میره این ها هم روز هتی زوج هستن فقط ساعت های مشخص 

راستی برا حذف باید به کی پیام بدم چجور کپی کنم ای خدااا؟؟

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

@niniyar‍ 

خوب تا نمیخوایمتون برا تایپیک افغانی و سیاسی و برق رفتن عین چی ظاهر میشید

الان اینهمه تگتون میکنن،مثلاااااا نیستید

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیزم این کاربریم رو نگفتم من

یه کار بری دیگه داشتم اون شناسایی شده به نی نی یار گفتم بابا من شناساییشدم یا تاپیکامو پاک کن یاکاربریموبرداشته تعلیق با اخطارمشکیزده منورفتم میبینم همه تاپیکا سر جاشه 

دیگه حتی خودمم نمیتونم دونه دونه لینک بفرستم واسه حذف