2777
2789
عنوان

روابط جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4358 بازدید | 126 پست
نمیخواد به من بگی چی کار کنم هنوز یاد نگرفتی اختیار ریپلای من دست خودمه اختیار ریپلای تو دست خودته ...

خیلی جالبه که معتقدی زندگی هر فرد به خودش ربط داره کسی حق نداره در مورد روش زندگی بقیه اطهار نطر کنه. ولی من اختیار حریمم تو نی نی سایت رو ندارم.اختیارش دست توئه. کلا طبق منفعت خودتون صحبت می کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق واقعی کاری میکنه برای همیشه داشته باشیش البته از تصورات خودمه تا حالا تجربه نکردم 😁 

پادکست عشق اقای مجتبی شکوری رو گوش کن..خیلیییییییییی قشنگه

اللهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله❣️🌹 خواستی بهم لطف کنی یا لطفمو جبران کنی این دعا رو بخون برام مهربونم...🤗 از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را💙🫂  من هیچ خصومتی با شمایی که با من بحث میکنید ندارم جان دلم عقاید شما و شخصیت شماهم برای من محترمه! 🤭
خیلی زشت و بی ادبانه حرف زدی .هر کسی نیاز جنسیش زیاده دلیل نمیشه بیفته دنبال هر مردی؟کمی منطقی باش

خودش این حرفو زد من صرفا حرف خودش رو تکرار کردم. مثل اینکه حرفهای ادم موافق رو نمی خونید. ولی مردها این کارو می کنند چون نیاز جنسیشون مثل زنها نیست. 

برابری حقوق زن و مرد به معنی تساوی تو همه چیز نیست. اینطور باشه عدالت نیست. 

خودش این حرفو زد من صرفا حرف خودش رو تکرار کردم. مثل اینکه حرفهای ادم موافق رو نمی خونید. ولی مردها ...

اتفاقا برابری حقوق زن و مرد در همه چیز صدق میکنه ،غیر این باشه یعنی عادلانه نیست و مسئله رو جنسیتی نکنید لطفا .مرسی