2777
2789
عنوان

روابط جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4358 بازدید | 126 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایا شما حاضری خونه یا ماشینی بدون کاغذ که اسمش سنده بخری ؟  چرا نه. چون همون کاغذ وجهه قانونی ...

من اون خونه یا ماشین رو با کاغذ میخرم یعنی مالکش من هستم من مالک و صاحب آدم ها نیستم که بخرمشون

ایا شما حاضری خونه یا ماشینی بدون کاغذ که اسمش سنده بخری ؟  چرا نه. چون همون کاغذ وجهه قانونی ...

توی ایران زندگی میکنی؟الان قانون در امه چیز توی ایران به نفع آقایان هستش حتی توی ازدواج و طلاق

من اون خونه یا ماشین رو با کاغذ میخرم یعنی مالکش من هستم من مالک و صاحب آدم ها نیستم که بخرمشون

مگه ازدواج می کنی پول میدی طرفو میخری؟ 

همونطور که گفتم وجهه قانونی میده به رابطه شما. بچگانه است به ازدواج و رابطه صرفا از منظر عشق نگاه کنی. عشق برای رابطه لازمه ولی کافی نیست. قرار نیست هرکی از کسی خسته شد بذاره یه روز بی خبر رهاش کنه. شما بمونی و بچه ای که به وجود اومده و عمری که رفته و دلی که شکسته. بعد مرده خیلی راحت جای دیگه عاشق یکی دیگه شده. مسئولیت که نداره. یه روز عاشقه یه روز دیگه هم دیگه عاشق نیست. چقدر جنین سقط شده گوشه سطل اشغالی .چقدر بچه بی پدر و مادر

ازدواج مسئولیته. 

همینه کودک همسری باید جلوگیری بشه. 

اصلا به نظر من افراد تا به بلوغ عقلی و اجتماعی نرسیدن نباید ازدواج کنن. یکی از نشانه هاشم اینه که متوجه میشن رابطه فقط عشق نیست. 

مگه ازدواج می کنی پول میدی طرفو میخری؟  همونطور که گفتم وجهه قانونی میده به رابطه شما. بچگانه ...

دقیقا من  سرکار مورد داشتم زن و مرد عاشق هم...  ازدواج کردن دو سه سال خوش خرم بعد بچه به دنیا میاد یکی از طرف ها خیانت میکنه و اینجاست قانون میاد وسط حق ظالم از مظلوم میگیره.... 

توی ایران زندگی میکنی؟الان قانون در امه چیز توی ایران به نفع آقایان هستش حتی توی ازدواج و طلاق

والا جایی من کار میکنم الان دارن پدر مردها در میارن 😂😂😂😂  نفقه مهریه 

بله قبول دارم. حقوق و اختیارات رو به مرد میده ولی حداقل قانون خرج و مخارج رو گردن مرد میندازه. نفقه مهریه نفقه بچه . مسیولیت بچه. مسیولیت تامین خانه . میتونی بری شکایت کنی درمورد هر کدوم. 

وگرنه تو روابط آزاد زن بدبخت تره. بیشتر اسیب می بینه. روابط آزاد بیشتر به نفع مرده. تمام حق و حقوق قانون که تو ازدواج بهش داده میشه رو برا خودش قایله تازه هیچ خرجی هم گردنش نیست😂 بچه هم میذاره رو دستت 

دقیقا من  سرکار مورد داشتم زن و مرد عاشق هم...  ازدواج کردن دو سه سال خوش خرم بعد بچه به د ...

والا خاله من شوهرش ولش کرد با بچه رفت قانون هم هیچ کاری نکرد ☹️

خاله من موندوبچش مرده هم رفت زن گرفت اتفاقا ازدواج و بچه دار شدن تو ایران واقعا کارغلطی هست چون قانون حق زن مظلوم رونمیگیره 😑

بله قبول دارم. حقوق و اختیارات رو به مرد میده ولی حداقل قانون خرج و مخارج رو گردن مرد میندازه. نفقه ...

مرده بخواد پول نده زنش هم باشی نمی‌ده مهریه نفقه هم پدرت درمیاد ولی نمیتونی بگیری 

خواهر من دوسال طول کشید طلاق بگیره تازه بدون مهریه نفقه 

همیشه میگه اگه ازدواج سفید داشتم انقدرعذاب نمیکشیدم راحت جدامیشدم

دقیقا من  سرکار مورد داشتم زن و مرد عاشق هم...  ازدواج کردن دو سه سال خوش خرم بعد بچه به د ...

آفرین منم همینو میگم.یعنی چی عاشق باشه وفادار میمونه یعنی روزی عاشق نباشه باید بدون خداحافظی بذاره بره.😉 بیاد مسیولیت کارشو به عهده بگیره بعد بره عاشق یکی دیگه شه. بزن دررویی خوب نیست. آب تو اسیاب مردها بیشتر از این نریزید. به قول همه قانون بیشتر طرف مرده پس با بی قانونی پرروترشون نکنید