2777
2789
عنوان

روابط جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4358 بازدید | 126 پست

من نمیدونم از ازدواج چی دیدید که له له میزنید براش

خیلی حقوقتون رعایت میشه خیلی حق دارید تو قانون کشور

بذارید اقایون له له بزنن که برده مفت گیرشون میاد

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
خب ازدواج یه کاغذ هستش دیگه. اگه طرف عاشق باشه قطعا وفادار میشه حالا با کاغذ یا بدون کاغذ

کاغذ این مسئولیت رو تو صورتش می کوبه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بیا توافق کنیم .و بهتره کلا چه با ازدواج و چه بدون ازدواج کلا با مرد رابطه نداشته باشن زنان هان . ...

من خودمم مجردم.😂😂😂نتونستم هنوز به مردی اعتماد کنم که قراره خوشبختم کنه🤣🤣🤣دیگه داره سن ازدواجمم میگدره ولی خداوکیلی نمی دونم چه جوری دخترها انقدر راحت بله میدن😅

با عقاید شما اگه واقعا دنبال مورد ظلم قرار نگرفتن هستی با هیچ مردی وارد رابطه نشو. چون همونی که بهت ...

من کلا به هیچ کسی اعتماد ندارم چه زن و چه مرد. به هر حال به عقاید تو احترام میزارم. هر کسی یه نظری داره بالاخره

ازدواج پیوند اسلامی بین مرد و زن است 

خیلی عالی بود متن شما ...دل آدم به درد میاد هر روزه تاپیک نی نی سایت دخترایی که گول خوردن یا ساده بودن به اسم اینکه نامزدم تن به رابطه دادن و بعد مدتی پسره ولشون کرده 

دقیقا توی ایران مردا زن ها رو میخرند پس چرا این همه مهریه سنگین میزارن ؟هان جواب بده توی خارج اینجور ...

توی غرب وقتی دونفر بخوان ازدواج کنند اموالشون نصف میشه درتیجه مردها رقبتی به ازذدواج ندارند یکی از دلایل دعم تمایل به ادواج پایدارشونه...درنتیجه میرن سراغ راهی جز ادواج که هم طرف حقی نداشته باشه از نظر قانونی و هم بعد رسیدن به هدفشون راحت کنارش بذارند برند مورد بعدی

اللهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله❣️🌹 خواستی بهم لطف کنی یا لطفمو جبران کنی این دعا رو بخون برام مهربونم...🤗 از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را💙🫂  من هیچ خصومتی با شمایی که با من بحث میکنید ندارم جان دلم عقاید شما و شخصیت شماهم برای من محترمه! 🤭

استارتر عزیز با احترام‌به عقاید شما هر کسی یه نظر و تفکری داره و ازونجایی که افکار و زندگی دیگران‌‌به‌ما هیچ ربطی نداره پس افکار و زندگی بقیه قابل احترامه و نمیشه گف کسی کا روابط قبل از ازدواج داره ادم کثیف و فاسدی هست 

الان بکارت نداشتن کلاس هست عزیزم کجای کاری 

وای برچنین جامعه ای اگر چنین مسله وقاحت باری در اون با کلاسی جلوه داده بشه  

اللهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله❣️🌹 خواستی بهم لطف کنی یا لطفمو جبران کنی این دعا رو بخون برام مهربونم...🤗 از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را💙🫂  من هیچ خصومتی با شمایی که با من بحث میکنید ندارم جان دلم عقاید شما و شخصیت شماهم برای من محترمه! 🤭
من اون خونه یا ماشین رو با کاغذ میخرم یعنی مالکش من هستم من مالک و صاحب آدم ها نیستم که بخرمشون

قرار نیست آدمو بخری ، با اون سند میتونی حقوقی فردی تو از طرف مطالبه کنی

به نام خدا رابطه جنسی یه رابطه دو طرفست دو طرف با هم لذت میبرن و کسی چیزیویه دست نمیاره یا از دست نمیاره،اگر مطابق چهار چوبتون نیست اون قصش فرق میکنع،اودافظ

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
اونا دیگه فاسدن

آبجی..ادما متفاوتن الان دوست من تو دوران دوستی قبل ازدواجشون با پسره رابطه داست وااقعا عاشق هم بودند الانم زن و شوهرن..هر دو به پاک بودن هم اطمینان دارن و هم رو دیوانه وار هم میخان..ببینم ادمش کی باشه هاا..و اینکه اول رابطه نباید قبول کنی بلکه بزاری خییلی بگذره تا طرفین به عشق هم مطمئن شن

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋