2777
2789
من برای این گفتم خوش به حالشون اگه داشتم می‌فروختم کمی ازمشکلات زندگیم حل میشدنه اینکه به خودم آویزو ...

خوب همه پول دوست دارن بازم خوشبحال اصلا کلمه منفی ایه باید بگی خدا برای ما هم بده

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
خدا خیر و برکت مالتو بیشتر کنه بتونی دست تعداد بیشتری رو بگیری

دعاکن بتونم خیریمو تا اسفند افتتاح کنم....دعا با زبونی ک باهاش گناه نکردی اثر داره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما باهاش باغ خریدیم ولی خب طلاهام خیلی قشنگ بودن

مال من پرید باز خوبه شما ضرر نکردید

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
اره منم از لفظ خوشبحالت بدم میاد ولی خب ادم تو خیابون میبینه بعضیا دارن دیگه حالا تو سایت بگی نگی فر ...

نمیدونم راستش به نظرم خیابون خیلی فرق داره با دارایی یه نفر 

شایدم نظر من اشتباه باشه 

پاستیل سابقم که برگشتم  
بین من طراحی جواهرات انجام میدم  میشه بگی شوهر طلافروش یا طلاسا از کجا میشه پیدا کرد؟؟ من طرا ...

والا نمیدونم عزیزم شوهرم منو چندباری تو خیابون دیده بود یه بارم با خواهرم رفتیم طلای قسطی بخره😂 اونجا دیگه عاشقم شده بود شمارمو پیدا کرده بود و...

والا نمیدونم عزیزم شوهرم منو چندباری تو خیابون دیده بود یه بارم با خواهرم رفتیم طلای قسطی بخره😂 اون ...

ای جان خوشبخت باشید 😍❤ 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕