2777
2789

مامان بزرگم خییییلی طلا داره تو سامسونت نگهشون میداره😂به ماعم نمیده 🥲

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز

یه زمانی ۵۰۰ گرم . یه زمانی ۳۵۰ گرم فروختم برا خونه و ماشین و زمین . الان حدود ۸۰ گرم 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یروزی زیاد داشتم فروختم برا خونه بعدش دیگ هرچی خریدم برا کار خیر فروختمشون...

چون ناشناسم اینجا گفتم وگرنه فقط خواهرم ازین موضوع خبر داره اونم لخاطر وصیتایی ک قبل سفر رفتن میکنم

حال دلم با طلا خوب بود ولی با بخشش حال خیلی خیلی بهتره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

چهارتا لنگه النگو دارم یه دستبند یه گردنبند یه انگشتر که اینا همش پدر و مادرم برام خریدن 

نامزدم فقط یه حلقه با دو تا انگشتر/:

قدر ننه باباهاشون بدونید زود ازدواج نکنید شوهر هیچ پخی نیست بیااا منم شوهر کردم که چی/:

خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها -یا به قدرت بیکرانت دستانم راتوانا گردان یا دلم را ازآرزوهای دست نیافتنی خالی کن.
بیا بغلم اجی

فداااات بشم عزیز دلممممم واقعاااا دلم یه اغوش میخواد که زاااااار بزنم دکتر به بچم کورتون داده دارم از غصه جووون میدم انگار یه عزیز رو از دست دادم 

خیلی از بچه من بدتر هم هست ولی خبببب برلی ملدر روزی ۸ تا قرص دادن به بچه شکنجه اس ........

کاااااش با فروختن طلاهام همه چیز درست میشد 

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
خوش به حاااااال هر کسی که بچه ی سالم داره  ببخشید جاش نبود ولی خیلی دلتنگ و ناراحتم 😭😭😭😭😭 ...

عزیزم خدا کمکت کنه 😭😭😭

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
عزیزم خدا کمکت کنه 😭😭😭

ببخشید ناراحتتون کردم شرمنده ولی واقعا این بزرگترین حسرت زندگیم شده خدا به داد کسانی برسه که مشکل بچشون خیلی حادتر 

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
من شوهرم طلافروشه ولی اصلا از طلا خوشم نمیاد همه هم سرزنشم میکنن که چرا طلا آویزون نمیکنی😄

بین من طراحی جواهرات انجام میدم 

میشه بگی شوهر طلافروش یا طلاسا از کجا میشه پیدا کرد؟؟

من طراحی کنم اون بسازه😂

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕