2777
2789
عنوان

کیا پسر بالای ۳سال دارن و حرف نمیزنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 84 پست
اره تنهاست یعنی خوب میشه😭

اره بابا برادرزادم الان ۶ سالشه بزور حرف میزنه ولی تو حتما پیگیر باش گوشی تلویزیون اکیدا ممنوع کن براش کتاب داستان حتی اگه گوش نمیده بلند بلند بخون دفتر بگیر یا از این کتابای نقاشی رنگ امیزی کن براش بزودی حرف میزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا برادرزادم الان ۶ سالشه بزور حرف میزنه ولی تو حتما پیگیر باش گوشی تلویزیون اکیدا ممنوع کن بر ...

ای خواهر جون چند تا دفتر مداد رنگی کتاب داستان همه رو پاره می‌کنه اصلا نمیزاره ورق بزنم راجع ب عکس ها توضیح بدم براش فقط خط خطی می‌کنه و پاره می‌کنه همه چیز رو

خواهر زاده من تا سن ۶ سالگی با اشاره حرف میزد تو ۷ سالگی میخواست بره مدرسه مثل بجه های تازه زبون باز کرده نصفه نیمه میگفت فرستادنش گفتار درمانی دکتر ازش دو سه تا کلمه پرسیده بود کامل و درست گفته بود بعد دکتر گفت مشگل نداره فقط تو خونه باهاش کار کنید مثلا ما بگیم کتاب اونم  بگه یا خورشید الان ماشالله کلاس پنجم هنه چیزش عالی هست 

فقط خیلی خیلی بهش تخم کفتر دادیم 🥴🥴🥴🥴بیچاره اصلا تخم مرغ نمیشناخت تو یخچال هم میدید میگفت چرا تخم کبوترهای شما انقد بزرگ 

خواهر زاده من تا سن ۶ سالگی با اشاره حرف میزد تو ۷ سالگی میخواست بره مدرسه مثل بجه های تازه زبون باز ...

اخیه عزیزم ،توکل بخدا،خدا کنه پسر منم حرف بزنه دارم کم میارم دیگه دلمم براش کبابه