2777
2789
عنوان

کیا پسر بالای ۳سال دارن و حرف نمیزنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من تخم کفتر خورد 

خواهر داشت

زیاد تو خونه حرف زده میشد

هرچی بگی 

الان هنوزم کامل صحبت نمیکنه

این حدم با گفتار تونسته

بچه ای ک اختلال گفتار داره فقط با کمک میتونه حرف بزنه

ربخت وپاش وشیطونیشون‌که طبیعیه

پسرمنم سه سال ونه ماهشه تا چن ماه پیش که اصن قفل بود دو سه جلسه گفتار درمانی بردم دیگه نبردم کارتون خارجی اصلا براش نذار

پسرم‌کارتون سگهای نگهبان میببنه کارت پستال حیوانات و غذا براش گرفتم  کار کردم چن جلسه خانه بازی بردمش  الان یکم بهتره 

ولی درکل پسربچه ها تو گفتار وتکلم تنبلن من خیلی دیدم 

دخترا زرنگترن 

یه گفتار درمانی خوب پیدا کن ببرش

عزیز دلم نگران نباش خودتو بچتم اذیت نکن اولش ببر دکتر ببین میگن ببر گفتار درمانی یا ن بعدم بهش تخم بلدرچین بده اون خیلی مقویه عسل و گردو هم نده بهش تا وقتی ب حرف نیوفتاده

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
اگه از شنوایی خوبه نمیخاد نگران بشی. پسر عمو من سه سال و هشت ماهشه همون مامان بابا هم نمیگه

اره خوبه اتفاقا چند ماه پیش برا تست شنوایی بردمش گفت مشکلی نیست یعنی میشه حرف بزنه برام کابوس شده همش خواب میبینم داره حرف میزنه 😭

بردم گفت ی مقدار بیش فعاله ولی دارو نداد

روانشناس دارو نامیده ... اگه احساس کنه که دارو نیازه می‌فرسته پیش روانپزشک و بعد اگه نیاز بود روانپزشک دارو میده 

روانشناسی که توی حوزه کودکان مشغول باشه با تمرین و تکرار کمک می‌کنه که بیشتر حرف بزنه