2777
2789
عنوان

کیا پسر بالای ۳سال دارن و حرف نمیزنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 84 پست
اخیه عزیزم ،توکل بخدا،خدا کنه پسر منم حرف بزنه دارم کم میارم دیگه دلمم براش کبابه

نه عزیزم نگران نباش انشالله درست میشه همین که چند کلمه کامل میگه یعنی میتونه حرف بزنه نگران نباش والا خواهر زاده ی من کلا اشاره میکرد دکتر گفت همین گه چند کلمه بگه یعنی میتونه حرف بزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو واسه همه مامانا مینویسم که نگرانن.پسره من دیر حرف زد .قدم اول بردمش گفتار درمانی اونا گفتن مشکلی نداره چون دوسه تا کلمه میگه بعد خودش کم کم به حرف میاد.بعضیا میگفتن تخم کفتر بده که دوبا دادم هر دوبارشم استفراغ گرفت.دیگه ندادم.شربت امگا۳ گرفتم بهش دادم که فک کنم تاثیر داشت.کارت هایه بازی گرفتم باهاش بازی میکردم.در کل اگر فرمان یا دستوری میدین و متوجه میشه و انجام میده نگران نباشین کم کم حرف میاد.مهد کودک خیلی تاثیر داشت.به نظر خودم علت دیر حرف  زدن پسرم این بود که کلیپ هایه انگلیسی زیاد میزاشتم براش و تو خونمون خیلی اوضاع عصبی بود و اینکه من خودمم عصبی بودمو مدام استرس داشتم.

نه عزیزم نگران نباش انشالله درست میشه همین که چند کلمه کامل میگه یعنی میتونه حرف بزنه نگران نباش وال ...

مرسی عزیزم دلم گرم شد توکل بخدا یعنی بخدا دلم برا خودش میسوزه همش با اشاره میگه و ادای حرف زدن رو در میاره مثلاً میاد تو صورتم هی ادا در میاره انگار میخواد حرف بزنه دلم میسوزه

اینو واسه همه مامانا مینویسم که نگرانن.پسره من دیر حرف زد .قدم اول بردمش گفتار درمانی اونا گفتن مشکل ...

شربت امگا ۳ سرخود بدیم ضرر نداره ؟و اینک قیمتش چنده

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
اینو واسه همه مامانا مینویسم که نگرانن.پسره من دیر حرف زد .قدم اول بردمش گفتار درمانی اونا گفتن مشکل ...

اره بیشتر از ۷۰درصد کارهایی ک میگیم رو انجام میده،مثلا برو لباس بیار میخام بریم دد،یا برو برقا رو خاموش کن ،یا بشقاب بیار برات غذا بریزم از این حرفا ولی بعضی ها رو هم متوجه نمیشه 

عزیزم شربت امگا ۳رو چ مارکی خریدید و چقدر دادید آخه تو ی تایپک دیگه هم دیدم گفتن شربت امگا ۳خیلی خوبه ممنونم از محبتتون

عزیزم شربت امگا ۳رو چ مارکی خریدید و چقدر دادید آخه تو ی تایپک دیگه هم دیدم گفتن شربت امگا ۳خیلی خوب ...

نمیدونم خیلی وقت بود.الان پسرم کلاس اوله .سرمو میخوره از بس سوال میکنه و حرف میرنه.اما یادمه خیلی بو میداد من به زور میدادم با سرنگ و اب میوه قاطی میکردم.الان مارکایه مختلف هست زیادن

ای خواهر جون چند تا دفتر مداد رنگی کتاب داستان همه رو پاره می‌کنه اصلا نمیزاره ورق بزنم راجع ب عکس ه ...

عیب نداره ببر بین بچه ها دورش شلوغ باشه حتما و با اونها بزار دفتر نقاشی بده نقاشی بکشن

شربت امگا ۳ سرخود بدیم ضرر نداره ؟و اینک قیمتش چنده

من سرخود دادم راستش.اما اطلاعاتم اشتباه بود برو دکتر بنویسه یا با گفتار درمان مشورت کن.حالا اینا به کنار.چقدر طعنه و حرف ک حدیث میشنیدم وایییییییی