2777
2789
عنوان

مامانم هلم داد سرم خورد به میز

1231 بازدید | 84 پست

من امشب خیلی گرسنم بود خواستم یک چیزی سرخ کنم بخورم 

ساعت دو شب اومد داخل آشپزخونه داد و بیداد کرد 

و من هل داد که خوردم به میز و قسمت پیشونیم خورد به میز و الان خون اومده سر گیجه دارم و الان داره آرزوی مرگ میکنه واسم

به عنوان یه مادر دارم میگم 

خواب ندیدی احیانا؟

من هر روز بشقاب به دست میدوم دنبال بچه هام یه لقمه غذا بخورن

بهترین سهم غذا رو واسه بچه هام میذارم 

خودم اخر سر میخورم وقتی حسابی شکمشون سیر شده

امکان نداره یه مادر واسه غذا خوردن بچه اش ناراحت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم خب برو الان به پیشونیت برس و اینکه شاید این موقع سرو صدا کردی خوابش بهم خورده نفهمیده چی کار کرده الانم از سر دلسوزی داره غر میزنه ک تقصیر خودت بوده

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
استارتر شرمندم میشه تو تاپیکت یه سوال بپرسم؟........................................................ ...

ابدا نگی هاااا

خودتو خراب نکن بخاطر یه غریبه 

سیاست داشته باش بگو والا من هیچ بدی ازش ندیدم 

به عنوان یه مادر دارم میگم خواب ندیدی احیانا؟من هر روز بشقاب به دست میدوم دنبال بچه هام یه لقمه غذا ...

خاله الان ساعت دو شب گرسنم شد بعد اومد اشپزخونه داد بیداد کرد و هلم داد 

به عنوان یه مادر دارم میگم خواب ندیدی احیانا؟من هر روز بشقاب به دست میدوم دنبال بچه هام یه لقمه غذا ...

عزیزم اگه زیاد تو سایت باشی و حرف کسایی ک از مادرشون گله دارن بشنوی شاخت درمیاد همچین مادرایی وجود دارن یکی دوتا نه ها من هر وقت میام سایت یه مورد میبینم و دلم میگیره واسه بچه هایی ک تنها پناهشون مادره و این طوری باهاشون رفتار میشه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖