2777
2789
عنوان

عقدیم هنوز اما مادرشوهرم همش میگه زود بچه بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 25 پست

نه عزیزم پیش مادرشوهرت بگو انشالا چیز دیگه اییی نگو نزار روی این موضوع همه حساس بشن خیلی مهمه 

بعدم رفتی سر زندگیت انقد برنامه بچین برای خودتون برای ماشین خونه ی بهتره مسافرت اینا وقت فکر کردن به بچه نداشته باشید 

اگرم حرفش بین خودتو شوهرت شد بگو آمادگی ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما بچه دار نمیشدیم ۷سال هی گوشه کنایه همچی کرد

زد حامله شدم حتی یبار نیومدن کمکم و حتی دعوتمم نمیکردن برم خونشون دیگه تو ۹ماه بارداری چندبار رفتم مرغ میذاشت من بالا میوردم باز همونو میذاشت دفعه بعد،دبگه نرفتم تا زایمان ک یه فتنه درست کرد و دعوا راه انداخت خدا ازش نگذره ۲سال شیر دادم ب بچه ام همش عذابم داد

الان ک دیگه آشتی کردیم پسرمم ۵سال و نیمشه بازم فقط وقف دختر خودش من ۲۰ روز ۲۰ روز شوهرم ماموریت اونا فقط،فکر خودشونن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اگر شرایط جسمی و مالی دارید و از هم شناخت دارید چه اشکالی داره بچه بیارید سنتون هم خوبه از آینده هم ...

نه عزیزم من شرایط ندارم خوشم نمیاد از بچه

نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊
ما بچه دار نمیشدیم ۷سال هی گوشه کنایه همچی کردزد حامله شدم حتی یبار نیومدن کمکم و حتی دعوتمم نمیکردن ...

خداصبرتون بده خدااونارم به سزاشون برسونه

منظورش اینه که مثلا چندماه دیگه عروسیرکردین دست بکارشین

ببین در کل بچه که خوبه بد نیست اما شما خودتون سر زندگی تشخیص میدید و تصمیم میگیرید اون بگه تاثیری نداره که..

مهم دوتاتونید

خداصبرتون بده خدااونارم به سزاشون برسونه

کلا همونی ک سرکوفت بچه دار نشدن میزد تو بارداری شیردهی اینجور بود الانم اینجور بی تفاوته اصلا براش پسرم مهم نیست یماه ندیدیش الکی ی زنگ میزنه داره با پسرو دختر نوه اش میره سفر بعد زنگ زده بچه من خداحافظی یبار نگفت بابات نیست شما نمیایید پسرم

ببین در کل بچه که خوبه بد نیست اما شما خودتون سر زندگی تشخیص میدید و تصمیم میگیرید اون بگه تاثیری ند ...

بچه خوبه ولی وضعیت اقتصادی یجوریه خودمونم اضافی هستیم تو زندگی😂🩶

بچه خوبه ولی وضعیت اقتصادی یجوریه خودمونم اضافی هستیم تو زندگی😂🩶

مهمترینش اینه شما دوتا آمادگی روحی جسمی مالی تفاهم تعهد امنیت مسئولیت پذیری همدلی و هماهنگی باهم درک و توجه کافی داشته باشید بهم بعد بچه دار شید