2777
2789
عنوان

کیا پسر بالای ۳سال دارن و حرف نمیزنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 84 پست
امروز با دکتر مشورت کردم و گفت مشکلی نداره این شربت بیشتر ب خاطر بیش فعالی و تکلم بچه ها و یا بچه ای ...

راستش من تحقیق کردم که چرا تخم کفتر میگن بدین بچه ها .اونروزا یادمه به این نتیجه رسیدم که امگا داره.حالا بده اگه قرص میتونه بخوره .قرصش هم هست قده قرص ویتامین دی هست.شربتش یکم بو میده

بردم گفت ی مقدار بیش فعاله ولی دارو نداد

سلام .خواستم تجربه خودمو بگم پسرم حرف نمیزد وکلی مشکلات دیگه .ما یکسال بردیم کارو گفتار فشرده باهاش کار کردیم هم خودم خسته ودرمون شدم هم بچه چون پیشرفتی نبود نمیدونستم دیگه تا کی باید ادامه بدم تا اینکه بعد ویس های ولا موسوی فهمیدم که بچه سندروم صفحات الکترونیک داره بخاطر تماشای تی وی وکوشی واهنگ .قدم اول اینه کلا فضای مجازی رو حذف کنید .بعد هم برید تو پیج شون دایرکت بدید ویس هارو بگیرید وگوش بدید آن شاالله که خیره.

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .خواستم تجربه خودمو بگم پسرم حرف نمیزد وکلی مشکلات دیگه .ما یکسال بردیم کارو گفتار فشرده باهاش ...

سلام عزیزم الان وضعیت پسرتون چطوره و اینکه چند سالشه ممنونم از راهنماییتون 

اسم پیجشون چیه عزیزم

walaamousawi . 

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
سلام عزیزم الان وضعیت پسرتون چطوره و اینکه چند سالشه ممنونم از راهنماییتون 

الان خداروشکر خیلی مشکلاتش حل شده .پنج سالشه البته هنوز جاداره تا ترمیم کامل مغزش واینکه این روش خیلی خوبه 

مشکلش استفاده از تلویزیون و موبایل بود یعنی بیبی دییجیتال؟

بله هم این .وهم کنترلگری های من 

بله هم این .وهم کنترلگری های من 

بچه ما سه سال و‌ ۴ ماهه است و از ابان قطع دیجیتال و فضای مجازی کردیم  ولی هنوز بچه حرف خیلی کم میزنه در حد ۸ کلمه که گاهی هم بعضی از این کلمات رو مدتی نمیگه. بچه شما چطوره روش ولا موسوی براش جواب داد؟