2777
2789
عنوان

بیش فعالی از نوع تکانشی

968 بازدید | 12 پست

دخترم ۴ سالشه بیش فعالی داره ولی تمرکزش خوبه فقط خیلی حرکت میکنه و لجباز و پرخاشگره روانشناسش معتقده نیاز به دارو نداره ولی بچه منو پیر کرده با لجبازیاش و پرخاشگریش یک جام که بند نمیشه همش میگه حوصلم سر رفته با اینکه من خیلی بیرون و مهمونی و پارک و خانه بازی میبرمش ولی باز نق میزنه .تحساس میکنم باید دارو مصرف کنه تا اروم بگیره ولی مشاور میگه نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ببرین یه مشاور دیگه ببینین دو نظر مختلف چی میگه بعدم یادتون نره اون بچه اس خوب باید اینجوری باشه حالا یه عده کم یه بیشتر فعالن درست نیست از الان با دارو میخواین کنترل کنین ظلمه!!!

مگه مشاور کارش دارو که تشخیص بده ؟؟؟

نه یه کلینیکه که روانپزشک بعد تشخیصش ارجاعمون داد پیش روانشناس گفت فعلا با مشاور جلو برین تا ببینیم چی میشه کلی همین اول کار من میدونم این بچه به دارو نیاز داره ولی مشاور میگه نه 

بچه تون باید بره فوق تخصص مغز اعصاب کودک  نوارمغزی بده تازه ایشون بعد نوار باید تشیخص بده

تشخیص بیش فعالیو روانپزشک داده ولی میگه زیاد نیس از نوع خفیفه ارجاع داده پیش مشاور تا راه کار بدن بهمون

خیلی یه وقتا میخام سرمو بکوبم دیوار خودم اعسردگی شدید دارم این بچم نآرومه استرسمو زیادتر میکنه

عزیزم میشه بمن بگی چند ساله درگیری من پسرم دوسال و سه ماهه همینه شرایطم یجا رفتم میگن تکانشیه یکی میگه اخطلال حسیه یکی میگه دارو بده یکی میگه نه

عزیزم میشه بمن بگی چند ساله درگیری من پسرم دوسال و سه ماهه همینه شرایطم یجا رفتم میگن تکانشیه یکی می ...

عزیزم بردم ۴سالگی دکتر تشخیص بچه نافرمان و بیش فعالی دادن الانم دارو میخوره نمیگم عالی شده ولی بهتر از قبل قرص  شده

تشخیص بیش فعالیو روانپزشک داده ولی میگه زیاد نیس از نوع خفیفه ارجاع داده پیش مشاور تا راه کار بدن به ...

سلام عزیزم خداکنه جواب منو بدی من خیلی او اوضاع بدیم دختر منم هیمتطوره همش خرابکاری میکنه خیلی لجبازه یکجا بند نمیشه و دائما اذیت میکنه میشه بگی مشاور چ راهکار هایی داد؟

خدايا خودت همه ني ني هارو حفظ کن فندق منم روهم هيمنطور 🤗