سلام کسانی که کیست تخمدان داشتن از تجربیاتشون بگن چی خوردن خوب شدن
من ۲۳سالمه دو ماه بود اقدام کردیم نشد رفتم سونو گفتن تو هر دو تا تخمدان کیست های ریز داری
کسی بوده مشکل منو داشته باشه از تجربیات اتون بگید ممنون میشم
🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من داشتم با هیچ دارویی نرفت گیاهی شیمیایی . آخرش پارسال عمل کردم
قبل حاملگیت؟؟
بچه داری؟
🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲
برو داپلر تا نوع کیست ات مشخص بشه و یه اسکن لگن هم حتما برو . بعد پیگیرش شو که بزرگتر هم نشه یه مدت دارو درمانی کن نشد برای بچه دار شدن باید عمل کنی ا زعمل هم نترس لاپارااسکوپی میکنند . انشاااله که نوع کیست تون ا زنوعی باشه که با دارو رفع بشه و نیازی به عمل نباشه
من کیست آندومتریوما داشتم دوتا تو یه تخمدان خیلب وضعیتم بد بود چسبندگیم داشتم ولی خداروصدهزار مرتبه ...
برای منم دعا کنید بچه خیلی دوست دارم
رفتی دکتر دارو خوردی؟؟
حتما عزیزم ایشالله به زودی دامنت سبز میشه ۶ ماه قرص خوردم بعد اقدام کردم قرصم مخصوص آندومتریوز بود
ممنون عزیزم ان شاء الله