2777
2789
عنوان

درمورد فیلم پیرپسر نظرم اینه فیلم فوق العاده ای بود

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 68 پست
ندیدمولی برام جالب شد ببینمش

ببین خیلی جالبه

البته من یک استادی داشتم همیشه بهم می گفت توپیشرفت میکنی چون در ذهن ات باز است اجازه میدی تمام موضوعات واردش شوند وبهش فکر میکنی 

این فیلم هم به یک ذهنی که درآن باز باشد نیاز دارد

نباید به خاطر اینکه این جریان توفرهنگ  ما هنوز جایگاهی نداره، ارزش هنری وبازیگری  این فیلم رو نادیده بگیریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دوست عزیز این فیلمها هدف دارن که جامعه رو کثبف و بدبخت و فاسد نشون میدن علاوه بر تزریق نا امیدی تو جامعه فساد عادی به چشم مییاد ایا در اطراف شما خدایی نکرده همه این شکلین قطعا نه

من این فیلم و ندیدم ولی می‌دونم در مورد چیه ولی درسته این چیزا تو جامعه رواج پیدا کنه ؟؟؟ب علاوه سیگ ...

رواج پیدا کنه؟؟؟

این چیزها هست

نگفتن اش باعث میشه نباشه؟؟؟

واکسن فلج اطفال رو  درنوزادی برای چی میزنیم؟؟

برای اینکه روزی به این ویروس دچار نشویم 

چون دور وبرمون  فلج اطفالی وجود نداره نباید بزنیم؟؟

این فیلم قابل تأمل  است 

اصلا پدر و مادر بچه چرا باید اجازه بدن اون فیلم رو ببینه؟

فیلمی که مال خود ایرانه شما نزار پسریادختر ۱۵،۱۶،سال به بالا ببینه به چه بهونه ای؟اصلا بچه تواین سن میره بادوستاش میبینه

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
موضوعش چیه

چندتا موضوع است که درفیلم به اون به صورت جسته گریخته پرداخته ولی اون موضوعی که توجه عوام رو به خودش جلب کرده

دعوای یک پدر ویک پسر برسر یک دختر

موضوعات حاشیه ای هم زیاد داره، 

اخرش من نفهمیدم چی شد سهتا مردند ؟؟ دختره چی شد

دختره رو پدره کشت 

ورفت تویکی از جاهای همین خونه دفن اش کرد

انگار زیر زمین بود

چون یک دیالوگ میگه که 

این خانه نباید کوبیده بشه چون اگه خراب بشه یه رازی داره برملا میشه ....دیالوگ رو دقیق یادم نیست ولی این مفهوم اش بود

وقتی هم داره جنازه این دختر رو دفن میکنه 

یه جنازه‌ دیگه هم هست 

که مثل اینکه مادر رضا است که همه جا گفته معلوم الحال بود وبایه  مردی گذاشت وفرار کرد(یعنی الکی به همه گفته خيانت  کرد)

به شدت بی محتوا بودپورشیرازی هم قشنگ سیگار و موادو مشروب میخوردو میکشید

من بیشتر از یکساعتشو حوصلم نیومد نگاه کنم خیلی باگ داشت برام خیلی عجیب بود این همه تعریف کردن از یه فیلم شاید فقط چون محتوای جنسیش زیاد بود و تابوهایی مثل پای خانما رو دایم نشون میداد فکر میکنن فیلم خاص و جالبی بوده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

رواج پیدا کنه؟؟؟این چیزها هستنگفتن اش باعث میشه نباشه؟؟؟واکسن فلج اطفال رو درنوزادی برای چی میزنیم؟ ...

ببخشید ولی شما دوتا چیزو باهم مقایسه میکنید که اصلا قابل قیاس نیستن واکسن می‌زنیم چون می‌دونیم همچین بیماری هست و اون واکسن از یه بیماری جلوگیری می‌کنه ولی کثافتی که توی سینمای ایران رواج پیدا کرده و روز به روزم داره بیشتر میشه داره جامعه و جوونامونو بیمار می‌کنه

قبلاً انقد همه چیز عادی بود ؟؟؟خب اینا با فیلماشون دارن همه چیزو عادی سازی میکنن 

فحش بده سیگار بکش مشروب بخور به پدر و مادر یا حتی به بچت بی احترامی کن 

خب همه اینارو همین سینما و بعد فضای مجازی ب بچه هامون یاد میدن دیگه