2777
2789
عنوان

شوهرم بهم ماشینو بهم نمیده رانندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی بگم شوهر من به شدت رو ماشینش حساسه ماشین مونم ماشین خاصی نیست مدلشم بالا نیست ولی حساسه رو همون 

ولی واسه من اینجوری نیست چندبار با خودش نشستم هم جاهای سخت هم آسون دیده چقدر مواظبم مطمئنه دیگه حالا خودش همیشه اصرار میکنه باید بشینی چندبار با خودش بشین قشنگ دقت کن خاموش نکنی بد نپیچی خوب دنده بزنی اون متوجه بشه تو مواظب ماشین هستی چون واقعا قطعات ماشین خیلی گرونه

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

منم از ۹۲ گواهینامه گرفتم؛ اونموقع گفت اگه بار اول بگیری ماشینو بهت میدم ولی نداد😢؛ الان بعد این همه مدت پشیمون شده چون باردارم و نمیتونم دخترمو ببرم مدرسه باید هر روز خودش ببرتش مدرسه و بیارتش میگه کاش اونموقع بهت میدادم الان حوصله ندارم. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

اگه عقدی خب دستت بازه.ببین شوهرت کلا رو همه چی انقدر متعصبه!ماشین هم مال زنه هم مرد ،میتونی تا اخر عمرت با این اخلاق کنار بیای؟

ولی ی کاری میشه کرد

با خودش بشین پشت فرمون

ی مدت که بگذره ببینه  دست فرمونت خوبه بهت اطمینان میکنه

از مادرشوهرتم ناراحت نشو ،مادر توام اگه بود همینکارو میکرد

نه عقدم ماشینم خونه مادرشوهرمه همیشه اونم خبر کش😐😐

هیچوقت هیچوقت یواشکی برندار هزار اتفاق هست خبر نمیده سعی کن با آرامش راضیش کنی اول باید بهش ثابت کنی که رانندگیت خوب هست چون مردا رانندگی زنا رو قبول ندارن واسه همین نگرانن

نه عقدم ماشینم خونه مادرشوهرمه همیشه اونم خبر کش😐😐

پس اگه عقدی نمیشه کاریش کرد... به نظرم صبر کن عروسی که کردین بعد از همون اول برا کارهای ضروری بردار برو.. اجازه هم نگیر که بخواد بگه نه..مثل تمام وسیله هایی که تو خونه هست و تو حق استفاده داری.. ولی الان زیاد کل کل نکن که بخواد نه محکم بگه بعد هم نتونی عادی استفاده کنی

منم بهم ماشین نمیداد شش سال پیش دریه حرکت ناگهانی رفتم تیبا صفر خریدم  اونم قسطی وقتی اومد تیبا رو تو حیاط دید هنوز پلاک نشده بود گفت ماشین واسه کیه گفتم مال خودم گفت شوخی نکن گفتم تو فک کن شوخیه وقتی بهم ماشینت نمیدی و کلاس میزاری نتیجه میشه این

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
خدا کمکت کنه از الااااان اینن ... فکرش و نکن  من بودم خودم و کوچیک نمی کردم  خودت و جمع ...

ب این امیدم برام بعدا بخره خوش گفته اگه پولدارشد برام بخره😂

خداوسط غمات یه گل میکاره🌹
منم بهم ماشین نمیداد شش سال پیش دریه حرکت ناگهانی رفتم تیبا صفر خریدم  اونم قسطی وقتی اومد تیبا ...

چه باحال🤣

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟