2777
2789
عنوان

کولیت اولسراتیو

| مشاهده متن کامل بحث + 19281 بازدید | 82 پست

ببین اگه عود کرده الان بیماری کولیت پسرتون برید پیش دکتر روبیک به بو که خیلی خوبه و الان خودم هم این مشکل را دارم و دوستم هم این مشکل را دارد که دوستم بیماری اش مثل من بود که تو دانشگاه یک دفعه ای دنبالش کردن و دوباره عود کرد که یکسال است دیگه خونریزی اش قطع نشده و رفته پیش دکتر به بو که بیمارستان گاندی است گفته باید عمل بشی و عملش هم یک ساعت طول می‌کشه و اصلا بخیه هم جایش نمی مونه و کیسه استومی می گذارند که تو آن کیسه مدفوع کند و اگه از قفسه سینه عمل باز کنه شاید مشکل داشته باشه در تخمدان ها ولی اگر فقط خود روده عمل کنه دیگه مشکل نداره برای تخمدان ها تو بگو که عمل باز نکن و نمی خواهم جای بخیه بمونه تو شکم پسرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفس جان من بی حسی پا دارم یعنی از زانو به پایین بیجونه از کولیته یا بخاطر استرس هستش میشه راهنمایی ک ...

ربطی نداره گلم 

کولیت دل وروده رو اذیت میکنه که عامل تشدیدش استرس

ربطی نداره گلم  کولیت دل وروده رو اذیت میکنه که عامل تشدیدش استرس

نفس جان یعنی شما این مشکل نداشتی ضمنا من حدود ۳ ماه میشه این مشکل برام پیش اومده یه مقدار ضعف بدن دارم شما چیجوری این ضعفو برطرف کردید یا اینکه بعد از یه مدت برطرف میشه نمیدونم بخدا این فقط منو اذیت میکنه خدارو شکر وزن گرفتم حالمم خیلی بهتر شده ورزش میکنم شنا میرم ولی بعضی وقتا ضعف بدنی دارم این منو اذیت میکنه

ربطی نداره گلم  کولیت دل وروده رو اذیت میکنه که عامل تشدیدش استرس

یه چیز دیگه من تازه آزمایش دادم و همه چیزم عالیه کلسیم خون کبد کلیه و یسری از ویتامینهای دیگه که همشون عالی بودن به دکترم که مراجعه کردم و گفتم گفتش شما تلقین میکنید وگرنه هیچ مشکلی نداری الانم رفتی تو فاز خاموشی فقط هر ۳ ماه آزمایشتو بده بیا برای چکاب همین نمیدونم بخدا نظر شما چیه ممنون میشم راهنمایی کنی

نفس جان یعنی شما این مشکل نداشتی ضمنا من حدود ۳ ماه میشه این مشکل برام پیش اومده یه مقدار ضعف بدن دا ...

ضعف بدنی به مرور با تغذیه واصلاح سبک زندگی اوکی میشه اگه کم خونی هم با اوکی شدن خونت خوب میشه

یه چیز دیگه من تازه آزمایش دادم و همه چیزم عالیه کلسیم خون کبد کلیه و یسری از ویتامینهای دیگه که همش ...

حتما چکاپتو انجام بده 

تو دوره خاموشی نه درمان 

وحتی اگه درمان باشی بازم چکاپ سرموقع باشه

جانم

سلام عزیزم خیلی وقته پیام دادم گفتم حتما دیگه نمیای نی نی سایت عزیزم حالت همچنان خوب هست بخواست خدا؟ پیامتو خوندم خیلی خوشحال شدم دختر منم الان یکساله که فهمیدم کولیت داره اولین بار با کمخونی و ضعف شدید و اسهال ودفع خون و بلغم که بیمارستان بستری شد الان دارو مصرف میکنه شکر خدا و به لطف خدا الان خیلی بهتره ولی این استرس و نگرانی من تمومی نداره خواستم ببینم الان شما بعد ۳ سال چه داروهایی میخورید؟ داروهاتونو دکترتون کم نکرد؟ و اینکه پرهیز غذایی دارید؟ ببخشید خیلی سوال پرسیدم 

سلام عزیزم من ۱ سالی هست مثل شما درگیر این بیماری شدم و قسمت انتهایی روده ۱۰ سانت درگیره اوایل روزی دو شیاف مزالازین و الان یک ماهی هست که شبی یکی استفاده میکنم ، شما الان در چه وضعیتی هستید ؟ دکترتون کی هست ؟ من خیلی اضطراب دارم و نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام عزیزم من ۱ سالی هست مثل شما درگیر این بیماری شدم و قسمت انتهایی روده ۱۰ سانت درگیره اوایل روزی ...

سلام وقتتون بخیر باشه من دوسال یا شایدم بیشتر میشه که از این حالتم داره میگذره دیگه به کل یادم رفته خواستم از نگرانی در بیارمتون بابت سوالی که کردید من حالم عالیه اونم با ورزش تونستم ۸۰ درصد حالمو خوب کنم در کنارشم قرص آرامبخش با دوز کم مصرف میکنم که استرس نگیرم چون میدونی که اولین کاری که میکنه باروان آدم بازی میکنه این مریضی یسری غذاهارو که میدونی اذیت میشی اصلا حذف کن ماهی ۱دونه آناناس بخور چون ضد التهابه حال دلت خوب باشه این اصلا باهات کاری نداره سعی کن روحیتو ببری بالا منو ورزش نجات داد الان چکابامم میدم هر ۶ ماه خدارو شکر همه چی عالیه قرصم میخورم مزولازین روزی دوتا همین خوبه برام اوکی هستم باهاش باز سوالی داشتی هستم در خدمتت

بازم جا داره از نفس عزیزم هم تشکر کنم بابت راهنماییاش و رحیه دادنش مرسی عزیزم انشاالله سلامت باشی همیشه گلم 

سلام عزیزم خیلی وقته پیام دادم گفتم حتما دیگه نمیای نی نی سایت عزیزم حالت همچنان خوب هست بخواست خدا؟ ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباشید باید دوره درمان سپری بشه کاری نمیشه کرد من تو دوره درمانم ۱۲ کیلو وزن کم کردم و حالم اصلا خوب نبود هرکی میدید میگفت یه مریضی بدی گرفتی یه روز یه دکتر داروسازو تو دارو خانه دیدم ازش پرسیدم درمورد مریضی نصیحت خوبی کرد گفتش زیاد باهاش نجنگ یه دوره داره بعد از یه مدت خوب میشه نگرانی بزار کنار به زندگیت برگد با نصیحت اون دکتر الان من تصمیمای بزرگی گرفتم و خدارو شکر حالم عالیه دکتر قرصامو کم کردش وزنم برگشت خیلی بهتر از قبلی که سالم بودم شدم و خدامو شکر میکنم بهش روحیه بدید و اینم بگم این مریضی اولین کاری که میکنم روانو میریزه بهم درکش کنید کمکش کنید و اگر هم احتیاج داشت ببرید پیش روانپزشک تا دارو بگیره من خودم دارم دارو مصرف میکنم و  مشکلی هم با این مورد ندارم بازم سوالی داشتید در خدمتم