2777
2789
عنوان

شاید واقعا مشکل از منه شما بگین

81 بازدید | 8 پست

اخیرا ی آشنایی ناموفق داشتم ک گویا رفتار من ایشون رو ناراحت و پشیمون کرده ... 

بعد همش شاکی بودم ک آخه من چیکار کردم چی گفتم ک اون ازم زده شده؟ پسری ک من عشق و ذوق رو چشماش میدیدم بقیه هم میدیدن و میگفتن اصلا بخاطر رفتار من سِر شده بود

شاید براتون پیش بیاد چ رفتار یا گفتاری داشتم ک اون اقا پشیمون شده؟ واقعا نمیدونم بچا 

خداوکیلی حتی حرفم نزدیم با هم هیچیه هیچی ها 

بعد داشتم فکر میکردم ب گذشته یادم افتاد ن این اولین بار ک نیس من تقریبا ۹۹ درصد مواقع همین طوری ریدم ب روابطم ن ناز و عشوه بلدم.. ن ارتباط کلامی و اینا بلدم.. ن سیاست رفتار و گفتار دارم.. خیلی بی دست و پام.. هر کیم اومده طرفم پروندمش ن از قصد ها فقط بخاطر اینکه بلد نیستم ... چطوری باید یاد گرفت واقعا؟؟ من خیلی ناراحتم بخاطر این موضوع......

دیر که: کیم دیرده که منن یاغی اولانگ سن؟ 

یادش بخیر منم مجرد بودم چقدر به این چیزها فکر میکردم ولی اونی که قسمتته به این راحتی ها نمیره 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم عاشقانه ایده خوبی بود

اره من ایده خودم رو فیلمای ترکیه ایه چون دختراش بیشتر نزدیک به دخترای ایرانن حرکاتشون و.... ریز به ریز نگاه کن به حالت صورت هاشون دستاشون و حرفاشون و...

........

یادش بخیر منم مجرد بودم چقدر به این چیزها فکر میکردم ولی اونی که قسمتته به این راحتی ها نمیره

شاید 

ولی منم به همینم فکر کردم اینقدر کیس خوب داشتم ک خودم از دست دادمش سر هیچ و پوچ و سرنوشتمو خراب کردم...

فقط ب این دلیل ک اونا فکر کردن من نمیخوامشون 

دیر که: کیم دیرده که منن یاغی اولانگ سن؟ 

شاید ولی منم به همینم فکر کردم اینقدر کیس خوب داشتم ک خودم از دست دادمش سر هیچ و پوچ و سرنوشتمو خراب ...

این فکریه که خود شما میکنین شای واقعیت چیز دیگه ای هست 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...