سلام عزیزم اصلا نگران نباشید باید دوره درمان سپری بشه کاری نمیشه کرد من تو دوره درمانم ۱۲ کیلو وزن ک ...
خداروشکر که حالتون خوبه الهی شکر خدا میدونه انقققدر خوشحال میشم وقتی میشنوم افراد کولیتی میگن خالمون خوبه الان دختر منم شکر خدا با مصرف دارو حالش خوبه خدارو هزار بار شکر میکنم فقط نگرانی من از عود دوباره اس باز وزن کم نکنه دو سال دیگه کنکور در پیش داره استرس های ناخواسته همش فکرو خیال میکنم هر روز صبح با استرس بیدار میشم همش به امید خوب شدن کاملش هستم با اینکه دکترش میگه برا همیشه باید دارو مصرف کنه ولی من به درمان کاملش فکر میکنم امیدوارم مه همه کامل درمان بشن ببخشید بعد چند وقت وزنتون برگشت؟ دختر من خودش از اول لاغر بود این کولیت باعث شد ۱۰ کیلو وزن کم کنه الان تقریبا ۸ کیلو وزنش برگشته ولی این لاغریش اذیتم میکنه انگار هر چی میخوره وزن نمیگیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من حالم خوبه الان درمان شدم عزیزم ایشالا قسمت شما من با ۱۵قرص روزانه شروع کردم درمانمو الان ۴تا میخو ...
فقط یه سوال از خیلیا شنیدم درمان شدن چرا دکترا همون اول به ادم میگن درمان نداره فقط میتونی کنترل کنی و اینکه بیماری خودایمنی نیست مگه؟ بیماری خودایمن درمان میشه؟ من به امید روزی هستم دخترم کامل درمان بشه