2777
2789
عنوان

کولیت اولسراتیو

| مشاهده متن کامل بحث + 19281 بازدید | 82 پست
سلام عزیزم اصلا نگران نباشید باید دوره درمان سپری بشه کاری نمیشه کرد من تو دوره درمانم ۱۲ کیلو وزن ک ...

خداروشکر که حالتون خوبه الهی شکر خدا میدونه انقققدر خوشحال میشم وقتی میشنوم افراد کولیتی میگن خالمون خوبه الان دختر منم شکر خدا با مصرف دارو حالش خوبه خدارو هزار بار شکر میکنم فقط نگرانی من از عود دوباره اس باز وزن کم نکنه دو سال دیگه کنکور در پیش داره استرس های ناخواسته همش فکرو خیال میکنم هر روز صبح با استرس بیدار میشم همش به امید خوب شدن کاملش هستم با اینکه دکترش میگه برا همیشه باید دارو مصرف کنه ولی من به درمان کاملش فکر میکنم امیدوارم مه همه کامل درمان بشن ببخشید بعد چند وقت وزنتون برگشت؟ دختر من خودش از اول لاغر بود این کولیت باعث شد ۱۰ کیلو وزن کم کنه الان تقریبا ۸ کیلو وزنش برگشته ولی این لاغریش اذیتم میکنه انگار هر چی میخوره وزن نمیگیره

سلام عزیزم اصلا نگران نباشید باید دوره درمان سپری بشه کاری نمیشه کرد من تو دوره درمانم ۱۲ کیلو وزن ک ...

ببخشید یه سوال دیگه منظورتون از دوره درمان چیه؟ این دارو و درمان که برا همیشه هست مگه نیست؟ یعنی ممکن دارو قطع بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خیلی وقته پیام دادم گفتم حتما دیگه نمیای نی نی سایت عزیزم حالت همچنان خوب هست بخواست خدا؟ ...

سلام گلم خوبی؟

من۶سال از شروع بیماریم گذشت 

۲ساله که درمان کامل شدم ودرحال کم کردن دارو هستم 

بعد از ۶ماه اول شروع بیماری تا الان هیچ علائمی ندارم وحالم عالیه خداروشکر 

بااین حال هر۶ماه چکاپ انجام میدم 

نه پرهیز غذایی ندارم

یه سوال دیگه خیلی مشکل فقر اهن داره روزی دوتا قرص فروفورت دئودنال میخوره اهنش بسختی بالا میاد الان ا ...

من هم اهنم تو سال اول بیماری خیلی پایین بود امپول فرینجکت 

برام تجویز کردن که حتما باید تو اورژانس بزنن 

و به دلیل کم خونی که داشتم تا چندماه من یه شب درمیون چنجه وجگر میخوردم بامواد غذایی خون ساز

سلام عزیزم من ۱ سالی هست مثل شما درگیر این بیماری شدم و قسمت انتهایی روده ۱۰ سانت درگیره اوایل روزی ...

من حالم خوبه الان درمان شدم عزیزم ایشالا قسمت شما 

من با ۱۵قرص روزانه شروع کردم درمانمو الان ۴تا میخورم سه تا مزالازین یکی ازارام 

دکترم شهریار نیک پور تو تهران ونک 

نگرانی بدتر میکنه حالتو 

من هم اهنم تو سال اول بیماری خیلی پایین بود امپول فرینجکت برام تجویز کردن که حتما باید تو اورژانس بز ...

خیلی خیلی خوشحالم که حالت خوبه خیلی خوشحال میشم وقتی میگید درمان شدید انشاالله همیشه تنتون سالم باشه و دلتون خوش 

من حالم خوبه الان درمان شدم عزیزم ایشالا قسمت شما من با ۱۵قرص روزانه شروع کردم درمانمو الان ۴تا میخو ...

فقط یه سوال از خیلیا شنیدم درمان شدن چرا دکترا همون اول به ادم میگن درمان نداره فقط میتونی کنترل کنی و اینکه بیماری خودایمنی نیست مگه؟ بیماری خودایمن درمان میشه؟ من به امید روزی هستم دخترم کامل درمان بشه

سلام گلم خوبی؟من۶سال از شروع بیماریم گذشت ۲ساله که درمان کامل شدم ودرحال کم کردن دارو هستم بعد از ۶م ...

شما طی این ۶ سال چند بار کلنوسکوپی انجام دادید ؟ الان هر ۶ ماه چکاپ چی انجام میدید؟ فقط ازمایش؟

سلام, من سالهاست که درگیر کولیت روده هستم همه راه ها رو رفتم تنها چیزی که من رو شفا داده قرص آساکول ...

دختر منم اساکول ۸۰۰ میخوره که به سختی گیر میاد مزالازین بهش نمیسازه فقط باید اساکول بخوره اونم مال سوییس برا ترکیه و لهستان اینام بدرد نمیخوره

فقط یه سوال از خیلیا شنیدم درمان شدن چرا دکترا همون اول به ادم میگن درمان نداره فقط میتونی کنترل کنی ...

من خودم پرستارم میدونم بیماری خودایمنی درمان کامل نداره 

دوره خاموشی و عود مجدد داره که بستگی به خود فرد وشرایطش داره یکی تااخر عمر بیماری خاموش 

یکی نه شرایطش بده مجدد عود میکنه