2777
2789
عنوان

کولیت اولسراتیو

| مشاهده متن کامل بحث + 19243 بازدید | 82 پست
راستی شما چه میزان کورتون مصرف میکردی ....؟؟؟ روری چند تا چه دوزی ...؟؟.

من پردینوزولون ۵۰میلی استفاده کردم روزی۲تا بعد کم کم کمش کردم شد ۱۰میلی بعد۵میلی روزی نصف 

بعد قطع شد 

یه بار خریت کردم وناامید شدم از دنیا داروهامو خودم قطع کردم وکورتون قطع ناگهانیش خیلی داغونم کرد درد استخون شدید گرفتم انگار با تبر محکم پاهامو تیکه تیکه میکنن 

که با زور مسکن قوی خوابیدم وبیدارشدم خوب شده بودم

شرمنده خیلی سوال پرسیدم  این بیماری ادم رو از زندگی میندازه ...؟؟خیلی عود میکنه ....؟؟؟ به جز ...

نه گلم هرسوالی داری بپس 

نه عزیزم شرط اولش استفاده مرتب دارو و دوری از استرس ناراحتی واضطراب 

اینشکلی عود نداره 

تو مطب دکتر دیدم اشخاصی رو که حالشون نرمال بود چون سبک زندگیشون تغییر کرده بود وکسایی که روحیه بدی داشتن هم عود مجدد داشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم الان نیمه شبه و من از فکر و خیااال خواب ندارم  لطفاااااااا هر گونه رژیم غذایی که دک ...

من تمام حالتاتو درک میکنم چون مادرم از غصه من پیرشدسخته سالم باشی وبچت مریض باشه رژیم غذایی رو تو کامنتا گفتم 

میوه های سیب وانار وموز خوبن 

مغزیجات هم درحد متوسط بهش بدید 

سلام من همسرم ۴ساله درگیره همه روده درگیره علائمش مثل شماست  درد زیاد داره بنظرتون چیکار کنه؟ن ...

سلام عزیزم 

نه قطع دارو خییییلی داغون میکنه 

دکترشو عوض کنه تا یه کار کنن درد نکشه چون درد ادمو از پا درمیاره 

من درگیری قسمت انتهایی روده بود فقط 

اگه کامل درگیر باشه ممکنه راه حل دیگه نظیر جراحی باشه

سلام دوست جونم 

من پسرم  رو بردم پیش دکتر نیک پور چون خودش کولونوسکپی نکرده بود نتونست بگه چه مدت باید دارو بخوره و ....

ولی بهش شیاف اساکول داد 

از کورتون هم نگم برات عوارض خیلی بد عصبی در پسرم داد 

الان پسرم خیلی افسرده شده ....و این خیلی اذیتم میکنه 

فکر اینکه اگه کل روده اش رو درگیر کنه خیلی ازارم میده 

نفس جان هر بار که خون میبینه باید داروش عوض بشه و بره دکتر اخه من شهرستانم .....

به پسرم گفت فست فود و سس نخوره 

اتفاقا یه خانم جوان توی مطب بود با صحبت هاش من یاد شما افتادم 

داشتم با قضیه التهاب کنار می اومدم که کورتون و عوارضش شوک خییییییلی بدی بهم داد

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
سلام عزیزم  نه قطع دارو خییییلی داغون میکنه  دکترشو عوض کنه تا یه کار کنن درد نکشه چون د ...

سلام نفس جان 

من حدود ۶ماه درگیر این بیماریم خداروشکر تحت کنترله ولی یه مشکل اذیتم میکنه اونم اینه که وزن کم کردم حدود ۱۰ کیلو البته تازگیا کنترل شده میخواستم ببینم شما هم کاهش وزن هم داشتید وآیا بعد گذشت چند مدت درست میشه ممنون میشم جوابمو بدید 🙏

سلام دوست جونم  من پسرم  رو بردم پیش دکتر نیک پور چون خودش کولونوسکپی نکرده بود نتونست بگ ...

سلام قشنگم خوبی 

حال پسرت چطوره 

عزیزم کورتون یا هرداروی دیگه اذیت کنندس 

راه دور سخته 

ولی یه سری چیزا هست که مجبوری تحمل کنی تا به نتیجه برسی 

من هرماه با پرواز میرفتم دکتر 

تو اوج شلوغی کارم وسختیش 

ولی خوب شدم 

ومهم نتیجس 

روحیع ت باید قوی باشع 

تو مادری