2777
2789
عنوان

شوهرم زگیل تناسلی داره کمک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2397 بازدید | 92 پست
سزارین

مرسی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگه منم از یه دکتر شنیدم طبق آمار ۸۰ درصد مردم ایران دارن

دکتر راه های انتقال شم بهتون گفت که چطور هشتاد درصد مردم گرفتارش شدن؟🤡

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من نمی‌خوام ته دل کسی رو خالی کنم ولی از راه جنسی میاد.حالا نه بعد ازدواج ممکنه واسه قبل ازدواج بوده ...

عزیزم خیلیا گرفتن

هنوز قطعی نمیشه گفت از راه جنسیه

دختر ۹ساله چجوره گرفته به نظرت؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

دکتر راه های انتقال شم بهتون گفت که چطور هشتاد درصد مردم گرفتارش شدن؟🤡

نه این ارقام نیست ولی رقم مبتلایان بالاست

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

عزیزم خیلیا گرفتنهنوز قطعی نمیشه گفت از راه جنسیهدختر ۹ساله چجوره گرفته به نظرت؟

والا گفتن از راه استخر و شلنگ دستشویی اینا دروغه منتقل نمیشه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
عزیزم خیلیا گرفتنهنوز قطعی نمیشه گفت از راه جنسیهدختر ۹ساله چجوره گرفته به نظرت؟

از استخر و لیزر هم میشه ولی احتمالش خیلی کمه و به ندرته

والا گفتن از راه استخر و شلنگ دستشویی اینا دروغه منتقل نمیشه

به ندرت اصلی ترین عامل رابطه جنسی با شخصی که مبتلاست

نود درصد مردم دارن بزرگش نکن همه دارنو بچه دارم شدن فقط سعی کن طبیعی نیاری

این آمار از کجا آوردی

الان بخندم یا تعجب کنم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن