2777
2789
عنوان

بهش فکر کردی تا حالا؟؟ 🤔🤔

227 بازدید | 20 پست

چه چیزی تو زندگیتون هست که روش تعصب خاصی دارین و اصلا حاضر به تغییر یا ترکش نیستین؟ 

طرز فکر؟شخص خاص؟ برنامه برا آیندتون؟ اعتقادات؟ 

مسیری که تا الان اومدین؟

اون چیه که هربار بهش فکر میکنین مطمئن تر میشین که درسته؟ 

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما

وای بچه ها پاشدم آب بخورم دیدم یه جشنواره ی خفن جین ویست گذاشته🥳🥳

یک میلیون و۱۲۲دلارآمریکا😱

به پنج هزار نفراولی ک امروز شرکت کنن نفری یک میلیون وجه نقدهدیه میده،😍

کافیه لینک زیررو کپی کنی وتو مرورگرجای گذاری

https://adr3.ir/kzi

براتون کوتاه کردم

بعد پنج بارفرصت داری این جام جهانی گل بزنی وپولداربشی🥳🥳🥳

فرصت محدوددوستاتون رو خبرکنی‌د

بحث کردن باآدمی ک نمیفهمه خودآدم رو از نفهمی درمیاره پس جواب من درمقابل همچین موردی👉‼️🎉 اینه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه ها پاشدم آب بخورم دیدم یه جشنواره ی خفن جین ویست گذاشته🥳🥳 یک میلیون و۱۲۲دلارآمریکا😱 به ...

@نی_نی_یار_شب  

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

در حال حاضر نه

جناب دکتر نوشته: « سال۶۰ رئیس‌جمهور خائن فرار کرد! ‏رئیس‌جمهور جدید ‌ #ترور⁩ شد،رئیس قوه‌ قضائیه و نخست‌وزیر ترور شدند،‌ #رجوی⁩ جنگ مسلحانه شهری راه انداخت و خرمشهر در اشغال صدام بود اما نظام سقوط نکرد. ‏اونوقت سال ۱۴۰۱ میخوان با امثال ‌ #علي_كريمي⁩ و گلشیفه فراهانی و دوست پسر و دوست دختراشون ‌ براندازی⁩ کنن»پاسخ به دکتر مزبور: یک: بسیار از این سخت‌ترش هم با پشتوانه‌ی مردمی امکان دارد. هیچکدام از این نامبرده‌ها از رجوی گرفته تا ‌صدام، همراهی مردم را نداشتند.امروز، مردم ایران همراه شما نیستند. خودتان این را خیلی بهتر از ما می‌دانید.دو: اگر جرات دارید نتایج نظرسنجی‌های خودتان و تحقیقات کمّی و کیفی حاصل پروپاگاندای خودتان را منتشر کنید. باز هم خودتان بهتر از همه می‌دانید پایگاه مردمی‌تان چه در خاک غلتیده پایگاهی است.سه: رفراندوم پیشکش! چهار: جمعیت آن سال‌ها، ۳۵میلیون بود و به گفته‌ی خود شما ۹۸٪ با شما بودند!!در انتخابات اخیر ( انتصابات رییسی) ، از جمعیت ۸۵میلیونی، باز هم به گفته‌ی خودتان، فقط ۴۸ درصد در انتخابات! شرکت کردند. اگر آمار دروغ خودتان برای خودتان باورپذیر باشد، باز هم خودتان می‌دانید کف‌گیر به کجایتان خورده.‏پنج: مردم با این اسامی که نام بردید، به فکر براندازی نیستند. خودشان برای براندازی شما از کافی، کافی‌تراند.شش: آن موقع محسن رضایی هنوز عملیات فریب را لو نداده بود و جوانان به خباثت «خدعه‌ کردم» شما پی نبرده بودند و گمان می‌کردند برای شما ایران اهمیت دارد.هفت: جرات دارید، بدون توپ و تانک و نفربر، جلوی مردم رجز بخوانید. تغییر این رژیم حتمی است.دیر یا زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.

عشق و علاقه ویژه به حضرت زهرا، امام زمان، امام علی بویژه رفتارهاش، حضرت محمد، امام رضا و حضرت ابالفضل. درود خدا به همشون. بعدش به دخترم که عشقمه و خانواده ام.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻