2777
2789
عنوان

بیاید از تربیت بچه هاتون بگید

5808 بازدید | 156 پست

دوستای عزیزم بیاید اینجا از نحوی تربیت بچه هاتون بگید مثلاً چیکارا میکنید براشون و چ رفتاری میکنید ک نتیجه دیدین تو تربیت بچه .مثلا یکی همینجا تو نی نی سایت می‌گفت من هرجا برم با خودم یه پارچه میبرم ک بچم موقع خوردن خوراکی خونه بندازه زیرش خونه میزبان کثیف نشه من ک خوشم اومد

میشه لطفا دعا کنید خدا کمکم کنه چیزیو ک میخوام ب دست بیارم می‌دونم شما دلتون پاکه خدا زود جواب تونو میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه اینکار رو میکنم از این روفرشی سنتی های کوچولو دارم که حملش هم راحته

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یکی میخاد خودمو تربیت کنه🥺

همش حاضر جوابی میکنم برا شوهرم..

خستم 

کی آدم میشم من🥺🥲

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

چه تاپیک خوبی ، من بچه ندارم ولی رو تربیت خیلی حساسم بیابن بگین یاد بگیرم انشالله بچه دار شدم انجام بدم 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  
چ تاپیک قشنگی😃

بله عزیزم اما اگه بیان و تجربه هاشونو بگن آخه اینجا بیشتر تاپیک های بی محتوا و مادر شوهر . خواهر شوهر فقط در بازدید میشه

میشه لطفا دعا کنید خدا کمکم کنه چیزیو ک میخوام ب دست بیارم می‌دونم شما دلتون پاکه خدا زود جواب تونو میده
یکی میخاد خودمو تربیت کنه🥺 همش حاضر جوابی میکنم برا شوهرم.. خستم  کی آدم میشم من🥺🥲

و من نیز

اگه میبینی تو یه تاپیک باهم بحث کردیم و تو تاپیک بعدی باهات مهربون بودم بدون من اصلا به اسم کاربری ها دقت نمیکنم یا یادم میره                                 کاربر جدید نیستم۳ سال خاموش بودم ۹۸ به جمع گلتون اضافه شدمممم  ولیییی لو رفتم اشنایان شناسایی کردن کم مونده بود شرفم بره   با احترام جواب اونی که بهم توهين کنه رو نمیدم 🌷 یه صلوات برای خوشبختیم بفرستید ممنوووونم 🙏