2777
2789
عنوان

چگونه لهجه خود را از بین ببریم ❓️

633 بازدید | 79 پست

دوستان من ساکن یکی از شهرهای مازندارنم یه ذره لهجه مازنی دارم وقتی میحرفم مامانم میگه لهجه ات ات ضایعه هست بری دانشگاه پشت سرت میگن دختره شهرستانیه اخه خودم حدس می‌زنم خیلی از ورودی هامون از تهران باشن چیکار کنم لهجه ام از بین بره ؟

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

1. گوش دادن زیاد به گویش معیار

فیلم‌ها، خبرها و پادکست‌های فارسی رسمی (مثلاً صداوسیما یا برنامه‌های دوبله‌شده) رو زیاد گوش بده.

2. تقلید کردن صدا و ریتم گفتار

یک جمله از گوینده انتخاب کن، دقیقاً همون‌طوری تکرارش کن — با همون لحن و آهنگ. این تمرین خیلی مؤثره.

3. ضبط صدات و گوش دادن بهش

صدات رو ضبط کن و با گویش معیار مقایسه کن تا متوجه بشی کجا فرق داری.

4. تمرکز روی تلفظ حروف خاص

معمولاً بعضی حروف (مثلاً «ق»، «غ»، یا «ر») باعث مشخص شدن لهجه می‌شن. تمرکز کن روی درست گفتنشون.

5. کار با مربی گفتار یا کلاس فن بیان

مربی فن بیان یا گویندگی می‌تونه دقیق بهت بگه کجا اشتباه داری و چطور اصلاحش کنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا. اعتماد به نفس داشته باش. 

کدوم شهرقبول شدی؟

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

اولا با فتخار مازندرانیم

درخانه داماد سکونت 

خیلیا دوست دارن جای توباشن

من هرجا میرم میگن نقی شو

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉