2777
2789
عنوان

همش بهم پز الکی میده🥲

164 بازدید | 22 پست

دوستم از پیجای خیلی ارزون کفش ۳۰۰ هزاری میخره

بعد الکی میگه ۶ میلیون خریدم .

منم ازش نمی پرسم خودش میگه . 

یا مثلا لباس ارزون میخره الکی میگه ۲۰ میلیون خریدم.

خودشم شاغل نیست و پدرشم درامدش کمه.

شما جای من باشید به روش میارید؟

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداشکر خیلی سخت پسند بودم در انتخاب دوست و تیم افراد به عنوان دوست کنارم نبودن به نظرم دوست خوبی به نظر نمیاد 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

نه بزار خوش باشه من یادمه کل تابستون کار کردم و گوشی خریدم واسه خودم پیش دوستام میگفتم بابام خریده

چرا زحمت خودتو نگفتی

عزیزم این باعث افتخاره که تو با زحمت و تلاش خودت پول دراوردی

بنده خدا کمبود دارع ولش کن بزار خوش باشه

وقتی بهم میگه من چه واکنشی داشته باشم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

نه . ولی دیگه باهاش نمی گشتم اینجور ادما حوصله سربرن

خستم کرده ، همش پز الکی

از کجا میدونی دروغ میگه؟

ببخشید خر که نیستم

جنس اشغال و ارزون از ظاهرش مشخصه. 

تازه پیج هایی که لایک میکنه رو میبینم.

چندسالشه؟بچه

۲۷