2777
2789
عنوان

چندش ترین کاری که از اطرافیان یا مهموناتون دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 37345 بازدید | 384 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شستن دست تو سینک ظرفشویی،لم دادن اونم ب طرز زشتی جلو میزبانی ک باهاش رودربایستی داری،پر سر و صدا غذا ...

دیگه شستن دست تو سینک ظرفشویی بد نیست که ، البته منظورم دست تمیزه که توی کارای آشپزخونه کثیف شده . مثلا شما داری آشپزی میکنی روغن میپاشه به دستت ، خوب نمیشه با دست چرب مثلا ظرف ادویه برداشت ، آدم همون جا میشوره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
یه خانمی تو دسشوییشون کهنه آویزون کرده خودشو باهاش خشک میکنه .و هروقت کثیف شد دوباره میشوره . شاید ...

مگه دستمال توالت نمیدونه چیه اون ک عفونت میاره کهنه بزاره دستشویی واسه صد سال قبله

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

پدرشوهرم خونمون میومد دستشویی توی روشویی میکرد ایستاده یه بار رفتم سرویس دیدم بو میاد کف دستشویی میشستم بو نمیرفت دیدم دستشویش پاشیده به کاشیای دور روشویی انقد عوق زدم شستم میدونن من حساسم از قصد فقط خونه من از اینکارا میکنن

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

روی یکی از لگنای سینکشون یه سبد گذاشته بودن زبله هارو میختن اون تو،چند سال میرفتیم خونشون اوضاع همین بود تا اینکه خونه ساختن و رفتن خونه جدیدشون منم از فرصت استفاده کردم و جلو جلو بهش گفتم وااای خونه و آشپزخونت خیلی تمیزه و قشنگه به شرطی ک دیگه روی این سینک سبد زباله نزاری دفه بعد رفتم نزاشته😍

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

یکی از دوستان دستمال رو با دهنش خیس میکرد و چاقو میوه خوری رو پاک میکرد زن داداشم فقط موز برداشت توجمع نشد بکه بعدا کفت من موز دوست نداشتم مجبوری خوردم چاقو ها رو با اب دهن پاک کرد و دیس رو هم باگوشه چادر سرش 😩

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

یکی از آشناها بعضی اوقات خونه ما میموندن . و یه بچه داشتن هروقت سرویس می‌رفت اصلا صدای آب نمی اومد و بیرون اومدنی دستاش خشک بود . بعد چند وقت متوجه شدم نه تنها دستش رو نمیشوره بلکه بچه خودش رو هم نمیشست  

خشک کردن لباس زیر با حرارت اجاق گاز  باور کنین این حرکت برای ده سال پیشه بعد از اون تو خونشون ...

اینو نشنیده بودممممم😑

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

من خیلی خیلی نسبت به رفتارای بقیه بی تفاوتم اصلا روی حرکتی که کسی انجام میده زوم نمیشم که برام عجیب باشه گاهی مطالبی اینجا میخونم ومیگم مردم چقدر تیز بین وریز بین هستن

لطفالایک نکنید،ممنون
دیگه شستن دست تو سینک ظرفشویی بد نیست که ، البته منظورم دست تمیزه که توی کارای آشپزخونه کثیف شده . م ...

این با مهمانی که از راه میرسه و میاد توی سینک ظرفشویی دستش رو میشوره خیلی فرق داره!

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم...