2777
2789
عنوان

چندش ترین کاری که از اطرافیان یا مهموناتون دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 37347 بازدید | 384 پست
یکی تو نینی سایت تعریف می‌کرد شوهرش تو سینک ظرفشویی جیش کرده اصلا حال روحی و جسمیم داغون شد🤢😂

🤮🤮🤮

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

عروس داییم اومد خونمون 

بچش پیپی کرده بود تو سینک ظرفشویی شست🤢🤐

خیلی چندشم شد

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه مگه میشهههه😑😐😐😐😐من دستامم اونجا نمیشورمممم

به خداااا منم اینقدر حساسم تا زمانی که درحد ترکیدن نشم نمیرم که یه مدت حتی مریضی هم گرفته بودم بابتش

اینقدر عوق میزنم که اشک چشام‌میریزه هم از بو‌بدم میاد همم که بهداشتی نیس مریضی و‌عفونت میاره

شیشه شیر دخترم افتاد تو جوی آب.خواهر شوهرم بر داشت آورد شست داد به بچه!!!

شسته خب چه اشکالی داره

نکنه بیوفته رو زمینم میندازینش دور یکی دیگه استفاده میکنین؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

مادرشوهرم از کهنه واسه موقع پریودیش استفاده میکنه و چندماه همونارو آب میکشه پهن میکنه رو درو دیوار دوباره میزاره 

کلا خیلی چندش و شلختس ولی این یکی دیگه منو تا پای مرگ میبره انقد حالم بدمیشه دستاشم بعدش با مایع نمیشوره یه آب ميزنه تمام 

انشالله آزادیت بابای خوبم🥲❤️
سبزی قورمه رو تو حموم شسته بود تا خرد کنه 🤢🤢😷😷😷

چه اشکالی داره اگر از لگن آشپزخانه برای شستن استفاده استفاده کنه بعضی موقع سینک جوابگو نیس

توکل من در همه امور به خدای مهربانم هست، خدایا دستمو بگیر.