2777
2789
عنوان

کیا اندومتریوز رو فقط با طب سنتی ، تغذیه و ورزش درمان کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18075 بازدید | 52 پست
والا من چون باردار بودم و کیستمم بزرگ بود دارو نخوردم و جراحی کردم.شما اگ راهی بلدید ب منم یاد بدید

من الان از دکتر برگشتم گف. کیست اندومتریوماس نیاز به عمل نداره مگر اینکه درد داشته باشی یا بعدابچه دار نشی بهش گفتم آزمایش استروژن بنویسه چون تو نت میگن علتش استروژن بالاس بدونم چی نخورم گفت زیاد جدی نگیر اونقدم که میگن نیست .حالا میخوام این روشایی که گفتم رو امتحان کنم دوماهه دیگه دوباره برم سونو ایشالله که کوچیک یا محو شه و دیگه نگرانی نداشته باشم.فعلا میخوام دوسین و  زعفران و کپسول گل مغربی و اسطوخودوس،فراسیون بومادران رو بخورم ورزش کنم و بادکش و روغن مالی شکم. سردی هم نخورم نتیجه گرفتم حتما میام اینجا میگم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله عزیزم

سلام من اومدم گزارش بدم تا بچه هایی که این مریضی رو دارن ناامید نباشن دو روز پیش رفتم سونو و در کمال ناباوری بهم گفت اندومتروما نیست کیست درموییده درحالی که دوتا سونو قبل دکترا میگفتن اندومتریوز داری و باعث شد نامزدیم بهم بخوره دکترای الان باور ندارن اینجور کیستا کوچیک شن .من یه کیستم تو لوله چپ گیر کرده اندازش از دو ماه قبل یک سانت کوچیکتر شده بود و کیست اندو م هم چنتا تیکه شده و نیم سانت کوچیکتر شده بود توی یه ماه و نیم قبل من یه لیست داشتم که سعی میکردم مداوم رعایت کنم برات میگم:
تقریبا هرروز ورزش میکردم و میدویدم دور کمرم و اکثرا با چیزی میبستم تا سرد نباشه و هرشب با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم دور شکمم رو سه چهار سانت کوچیک کردم چون شکمم بزرگه و میگن واسه کیست باید کوچیک کرد اب کرفس هم چهار بار خورده بودم که شکمم کوچیک کنم.عنبرنسا رو چند باری دود دادم واسه عفونت .یکی از شکای من به این مریضی اینه که عفونت هم باعثش باشه ولی بعید میدونم مال استروژن باشه چون من علائم استروژن بالا ندارم کلا خیلی مردونم حالا باز میخوام ازمایش استروژن بدم خیالم راحت بشه
.صبح ناشتا و شب قبل خواب سیاهدانه عسل میخوردم.ویتامین دی رو طبیعی و با قرص بردم بالا.این واسه تنظیم هورمون خیلی مهمه شب زود میخوابیدم صبح ساعت هشت بیدار میشدم گاهی هم میرفتم نور صبح تو بالکن میگرفتم .امگا مصرف میکردم روغن مغربی هم توش بود که میگن واسه اندو خوبه .  شربت عسل لیمو و شکرسرخ زیاد میخوردم اینکه یه عده میگفتن مشکل از شکره بعیده چون من قند خونم پایین بود و کلا زیاد شکریجات مصرف نمیکردم ولی ممکنه بخاطر محصولات تراریخته باشه نمیدونم بخاطر همین تو این مدت مصرف گوجه و رب و سس رو نزدیک صفر رسونده بودم و مرغ هم تو این مدت فقط یبار خوردم پرهیز دیگه ای نداشتم مث همیشم بودم .سعی کردم تو این مدت زیاد غم نخورم آهنگ انگیزشی گوش کنم و زیاد عصبی نشم چون اخیرا خیلی عصبی میشدم و ناراحت و ممکنه این باعثش باشه .اب دعا تربت میخوردم وقتیم امسال قسمتم شد رفتم کربلا ازشون خواستم شفام بدن بخاطر نامزدم که اخرم بهم خورد که بهتر ادمی که تو سختی ولم کنه همون بهتر ازدواج نکردیم اونجا واسه همه اندومتریوزیا هم دعا کردم .خداییش شفا گرفتم شب قبل سونو هم خواب دیدم دستم گذاشتم رو قلبم و بلند میگم یا زهرا .خلاصه فقط از خدا بخواید و تلاش کنید من هیچوقت خداروشکر ناشکری نکردم و گفتم اگر بچه ندی حتما حکمتته شاید بچم بچه بدی بشه و بضررم باشه این مریضی هم که کشنده نیس توی مشکلات همیشه به شرایط بدتر از خودتون فکر کنید تا آرام بشید ارامش یکی از مهمترین چیزاس تو مریضی شاید اینکه نامزدیم بهم خورد بیشتر بهم آرامش داد چون پسره همش بهم استرس میداد.ببخش سرت رو درد اوردم خیلیا مشکلات من رو داشتن اینجا نوشتم تا شاید بتونه انگیزه بده تو نی نی سایت کسایی که ناله میکردن و ادمو میترسوندن زیاد بودن اما خیلی از کسایی که خوب شدن یا بچه دار شدن نیومدن بگن انشاالله با تلاش و امید مشکل همه حل شه

سلام من اومدم گزارش بدم تا بچه هایی که این مریضی رو دارن ناامید نباشن دو روز پیش رفتم سونو و در کمال ...

سلام عزیزم.ممنون گلم از توضیحاتت.ان شاءالله همیشه صحیح و سالم باشی

خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...
سلام من اومدم گزارش بدم تا بچه هایی که این مریضی رو دارن ناامید نباشن دو روز پیش رفتم سونو و در کمال ...

سلام عزیزم‌خوبین 

شما آندومتریوماتون کامل درمان شد با این چیزهایی که نوشتین؟

سلام عزیزم‌خوبین  شما آندومتریوماتون کامل درمان شد با این چیزهایی که نوشتین؟

سلام ببخشید دیر جواب دادم تصمیم گرفتم زیاد بهش فکر نکنم .کامل که نه .هنوز کیست هست روشایی که گفتم رو ادامه ندادم حوصلم نگرفته تنبلی کردم ولی وقتی آخرین بار رفتم سونو دکترش گف اندو نیس در حالی ک خودش دفعه قبل گف کیست اندو هس من باهاش بحث نکردم فهمیدم  احتمالا شفا پیدا کردم و آدم هیچوقت نباید ناامید شه

با این روشا کیستم کوچیکتر شد و پریودم منظم شد

سلام ببخشید دیر جواب دادم تصمیم گرفتم زیاد بهش فکر نکنم .کامل که نه .هنوز کیست هست روشایی که گفتم رو ...

سلام عزیزدلم خواهش میکنم 

خداروشکر انشاله همه مشکلشون حل بشه

سال نوتونم مبارک عزیزم❤🙏

سلام عزیزم خوبین آندومتریوزتون درمان شد؟

سسلام تقریبا رشدی نکرده 

متاسفانه این دکترا وقتی چیزی رو بلد نیستن نمیتونن بگن بلد نیستن ، میگن اندومتریوز بخاطر استروژن بالاس ولی نمیکنن یدونه آزمایش بنویسن.من همه علائمم ک تو نت سرچ میکردم میدیدم استروژنم کمه نه زیاد بخاطر همین رفتم دکتر عمومی گفتم برام ازمایش نوشت و دیدم بله استروژن من نرماله .حالا یا من اندو ندارم چون دردای شدید شکم و موقع دفع ندارم یا اینکه شفا پیدا کردم .بهرصورت عزیزم این روشا هیچ ضرری نداره فقط اگر کیستتون بیش از اندازه بزرگ بود و قصد بارداری داشتین  چون این راها طول میکشه تاثیر کنه میتونید برید جراحی بعدم تغذیتون رو اصلاح کنید و انشالله باردار شید به حرف بعضی ادمای منفی تو نی نی سایت و تو نت توجه نکنید الکی آدم رو میترسونن طرف سرطان بدخیم داره با روحیه خوب میشه .بعدم من فکر میکنم ورزش و بادکش تاثیر زیادی داره دختردایی منم اندو داشت فقط سیاهدونه رو خورده بود اثر نکرده بود .عزیزم ورزش برای هرمریضی مفیده .ضمن اینکه به عفونت به عنوان یه عامل کیستم مشکوکم چون اکثر کسایی که اندو داشتن انگار خارش هم داشتن خودمم عفونت داشتم توی چهار ماه اخیر هیچکدوم از موارد بالا رو وقت نکردم انجام بدم و واقعا هم دگ استرس نداشتم دیدم الکی ترسیده بودم تنها دو کار کردم روغن مالی سیاه دانه و چکاندن اب سیر داخل واژن چون عفونت تموم نشدنی با خارش های وحشتناک داشتم که خداروشکر دگ ندارم .رفتم بعد از چهار ماه سونو دیدم تقریبا هیچ رشدی نکرده

سسلام تقریبا رشدی نکرده  متاسفانه این دکترا وقتی چیزی رو بلد نیستن نمیتونن بگن بلد نیستن ، میگ ...

خب خداروشکر گلم

خوشحال شدم

واس من خیلی بزرگه مشکلم همینه

ترسم اینه که به تخمدانم آسیب برسونه

اگه مطمئن باشم ضرری نداره برام دردو تحمل میکنم و رژیم‌میگیرم