2777
2789
عنوان

کیا اندومتریوز رو فقط با طب سنتی ، تغذیه و ورزش درمان کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18075 بازدید | 52 پست
کبست آندو نبوده  چون کیست آندو فقط تو بارداری رشد نمیکنه

چرا عزیزم آندو بود ک دادیم پاتولوژی.میگم ک حین بارداری ب وجود اومد و بعد دیگه رشد نکرد

خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چه دکتری رفتی متخصص زنان زایمان یا فوق تخصص انکولوژی کدومش بهتره؟یا فرقی نداره؟

من رفتم پیش کسی ک‌متخصص زنان و زایمان و آنکولوژی بود

من‌ی ساله زایمان کردم‌تاحدود ۶ماه پیش ک برنگشت.دکتر گفت ۶ماه بعد بیا و بعد ی سال ی بار😔

اانشالله که برنگرده حتما ورزش کنید و استرس از خودتون دور کنید خوبه بچه دارید منکه هم دغدغه ازدواج دارم با این مریضی هم بچه

اانشالله که برنگرده حتما ورزش کنید و استرس از خودتون دور کنید خوبه بچه دارید منکه هم دغدغه ازدواج دا ...

زندگیم ک‌پر استرسه و اعصاب خوردی.ورزش هم‌فعلا با بچه کوچیک نمیتونم بکنم

اانشالله که برنگرده حتما ورزش کنید و استرس از خودتون دور کنید خوبه بچه دارید منکه هم دغدغه ازدواج دا ...

الهیییییی زوده زود خوب بشی ولی حتما پیش ی دکتر آنکولوژی برو من کیستم ی کیلو بود

بری آنکولوژی بهتره ب خدا

نمیدونم فعلا امروز نوبت گرفتم ببینم دکترم. چی میگه .سونو گراف نوشته پیگیری با ام ار ای.دردی ندارم ولی میگم نکنه به جاهای دگ زده باشه.تومور مارکرمو گفته بود خوبه ولی. ممنون انکولوژی هم یسر میرم

ااره شنیدم درباره همیوپاتی فعلا همین روشا رو برم جلو نمیتونم همزمان همه رو برم.شما اندو بودی؟

بله دارم 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
بری آنکولوژی بهتره ب خدا

راستی من گفتم درمان نداره منظورم این بود باید تحت کنترل باشیم تا آخر  وگرنه درمان داره تو همین نی نی سایت یه عده گفتن کیستشون با طب سنتی و همیوپاتی و کلم بروکلی کامل از بین رفته نباید ناامید باشیم مردم سرطان بدخیم دارن انقدر مث ما ناامید نیستن درمان هم میشن نمونش عمه خودم

نمیدونم فعلا امروز نوبت گرفتم ببینم دکترم. چی میگه .سونو گراف نوشته پیگیری با ام ار ای.دردی ندارم ول ...

ان شاءالله ک‌چیزی نیست.ولی حتما برو‌پیش آنکولوژی خیالت تخت تر میشه

راستی من گفتم درمان نداره منظورم این بود باید تحت کنترل باشیم تا آخر  وگرنه درمان داره تو همین ...

والا من چون باردار بودم و کیستمم بزرگ بود دارو نخوردم و جراحی کردم.شما اگ راهی بلدید ب منم یاد بدید