2777
2789
عنوان

دیشب جاریم این حرفو زد ب نظرتون ناراحت کننده اس نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 54 پست
وای چه باحال جاریت بهت میگه زنداداش؟

اره منطقه ی ما ب جاری بزرگتر میگن زنداداش

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سرش بهوره زن داداش گفتن

آخه تاحالا ندیده بودم مافقط برادرشوهر میگه زنداداش جاری بگه عجیب بود 😂

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

بگو دیگه نوبتی میکنیم تا هر دو نجات دهنده هم باشیم وتنهایی هلاک نشی

نمی‌دونم چرا حرص میخورم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ما ب هم دیگع میگیم خواهر 🤦‍♀️

😂خوبه خواهرانه میگذرونین 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

😂خوبه خواهرانه میگذرونین

ارع دوتامون از خانواده هامون دوریم و من با فامیل شوهرم رفت و آمد ندارم اونم دل خوشی از فامیل شوهر نداره و زنگ ب هم میزنیم دردو دل میکنیم انگار واقعن خاهر شدیم 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
منم همین مشکلو دارم اولا که اونا نامزد کرده بود یواش از سفره میرفت کنا حتی تو ظرف شستنم کمک نمیکرد ق ...

نه نامزد بود اوایل من نمیزاشتم ظرف بشوره مادرشوهر گفت بزار کمکت کنه گفتم مامان مهمونه جدیده وقت زیاده کم کم کمک کرد ولی این حرف آخریش پررویی بود 

تو ام با خنده و شوخی میگفتی عزیزم والا فک کنم من با آشپزی کردنم یه تنه جون کل خانواده رو نجات دادم ا ...

اره گفتم 

بخدا ی جاهایی دیدم دیگه فر روشن نمی‌مونه با دست همینجوری نگهش میداشتم دستم شکست باید بعضی وقتا میگفتم چندبارم تو پاشو یا بیا نگه دار بچه پررو

نه نامزد بود اوایل من نمیزاشتم ظرف بشوره مادرشوهر گفت بزار کمکت کنه گفتم مامان مهمونه جدیده وقت زیاد ...

اره پر رو میشن مهمون چین مگه ما مهمون نبودیم تقصیر خودمونه باید بدونن وظیفه ما نیست بذاریم اونا زهرمار کنن