2777
2789
عنوان

کیا اندومتریوز رو فقط با طب سنتی ، تغذیه و ورزش درمان کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18075 بازدید | 52 پست
ددیگه چه چیزهایی خوبه؟

عزیزم تو همین صفحه لیست کامل کارایی ک میکردم رو نوشتم که خیلیه اگر بتونی همه رو انجام بدی با دقت انشالله کیست شماهم کوچیک میشه.من دگ انقدر خیالم راحت شد که متاسفانه ادامه ندادم فعلا نمیدونم در چه وضعیه ولی پریودام ک قبلا منظم شده بود الان دوباره یکم بهم ریخته چون اخیرا اصلا رعایت نکردم و نوشابه و چرت و پرت زیاد خوردم.من طب سنتی رو جدی گرفته بودم مث داروک دکتر میگه سر وقت باید بخوری .یه لیست تهیه کرده بودم و تقریبا همه رو هر روز انجام میدادم و تیک میزدم جلوش

ددیگه چه چیزهایی خوبه؟

من 40 شب بادکش جلوی رحم و کمر ساکرال انجام دادم در کنارش داروهای مصفای خون و رفع سودا و صفرا هم مصرف کردم نتیجه که فعلا کاهش چشمگیر درد بوده میزان جریان فعلا کمی کمتر شده. زالو گفتن بنداز ننداختم خیلی گرون میفتاد بادکش روشی دم دست و رایگان در منزل هس. مثلا برای ارتروز زانو ، 30 بار زالو انداختم موقتا برطرف شد ولی کار اصلی غضروف سازی بود که یک سال پول و انرژی ازم گرفت. ژلاتین و آوودین و ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من اومدم گزارش بدم تا بچه هایی که این مریضی رو دارن ناامید نباشن دو روز پیش رفتم سونو و در کمال ...

سلام. عزیزم شما با اینایی که مصرف کردین درمان شدین؟ در کنار قرص که دکتر تجویز کردن میشه اینارو استفاده کرد؟

سلام. عزیزم شما با اینایی که مصرف کردین درمان شدین؟ در کنار قرص که دکتر تجویز کردن میشه اینارو استفا ...

اره کنار قرص میشه .من دگ پیگیری نکردم کیستم چیشد ولی حدسم اینه ک استرس بدتره 

دردهای شدید دوران قاعدگی داشتم که متوجه شدم اندومتریوزه، دکتر عاطفه گرگین با روش‌های نوین درمانم کرد ...

سلام. ببخشید میشه ادرس مطبشون رو بزارین یا شماره تماس. شما کامل اندومتریوزتون درمان شد ؟ فقط با رژیم که رعایت کردین؟ به ما هم توضیح بدین لطفا