سلام لطفا بیاید تجربیاتتون رو بگید من مجردم تو این شرایط اصلا عمل رو قبول ندارم میخوام با طب اسلامی و ورزش جلو برم چون خوشبختانه دیر نفهمیدم و فرصتش رو دارم. سه ماه قرص دوفاستون و ویتاگنوس و اگنوگل دکترم داد سونوگرافی گفت پیشرفت چشمگیری نکرده اما قبلا دوتا کیست داشتم که هرکدوم یه سانت بزرگ شده بودن و یه کیست سه سانتی هم زده بودم البته این مریضی از استرسه و من چون مطالب نت روخونده بودم خیلی ترسیده بودم و استرس داشتم
عزیزم تو همین صفحه لیست کامل کارایی ک میکردم رو نوشتم که خیلیه اگر بتونی همه رو انجام بدی با دقت انشالله کیست شماهم کوچیک میشه.من دگ انقدر خیالم راحت شد که متاسفانه ادامه ندادم فعلا نمیدونم در چه وضعیه ولی پریودام ک قبلا منظم شده بود الان دوباره یکم بهم ریخته چون اخیرا اصلا رعایت نکردم و نوشابه و چرت و پرت زیاد خوردم.من طب سنتی رو جدی گرفته بودم مث داروک دکتر میگه سر وقت باید بخوری .یه لیست تهیه کرده بودم و تقریبا همه رو هر روز انجام میدادم و تیک میزدم جلوش
من 40 شب بادکش جلوی رحم و کمر ساکرال انجام دادم در کنارش داروهای مصفای خون و رفع سودا و صفرا هم مصرف کردم نتیجه که فعلا کاهش چشمگیر درد بوده میزان جریان فعلا کمی کمتر شده. زالو گفتن بنداز ننداختم خیلی گرون میفتاد بادکش روشی دم دست و رایگان در منزل هس. مثلا برای ارتروز زانو ، 30 بار زالو انداختم موقتا برطرف شد ولی کار اصلی غضروف سازی بود که یک سال پول و انرژی ازم گرفت. ژلاتین و آوودین و ....