2777
2789
عنوان

دخترمو هرروز ب زورررر میفرستم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 104 پست
چرا میشه ولی من اون مدرسه با خواهشو التماس ثبت نام کردم الان روم نمیشه برم مدرسه بگم ک میخام ببرمش

۴ روز دیگه که بچت بهت گفت چرا نزاشتی رشته که میخوام رو بخونم روت میشه بهش بگی چون روم نشد برم پروندتو بگیر چون خواهش کرده بودم😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آینده و علاقه دخترت مهم تره ولی به نظرم با یه مشاور تحصیلی صحبت کنید مخصوصا دخترتون 

داخل مدرسشون هست مشاور پس برم امروز بگم بهشون

التماسای امروزشم ک دیدم اصلا اعصابم خورد شد

چرا نذاشتی بره فنی حرفه ای  بودن جایی که لذت نمیره و علاقه نداره و به زور میره و همیشه جنگ اعص ...

گفته انسانی رشته ی انتخابی خود دخترش بوده...بعد الان میگه میخوام‌برم فنی....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

گناه داره، اگه علاقه نداره بفرستش فنی حرفه ای هم چیزی یاد میگیره هم مدرک میدن الان من رفتم تجربی دیپلمم گرفتم ادامه ندادم دختر همسایمون رفته خیاطی واسه مامانش لباسای قشنگ می دوزه حالا من هیچی باید برم کلی هزینه کلاس خیاطی بدم تا یاد بگیرم 

چرا میشه ولی من اون مدرسه با خواهشو التماس ثبت نام کردم الان روم نمیشه برم مدرسه بگم ک میخام ببرمش

آینده ی دخترته برید صحبت کنین باهاشون، الان با ناامیدی و بی حوصلگی وقت دخترت میگذره بذار بره دنبال علاقش

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
داخل مدرسشون هست مشاور پس برم امروز بگم بهشون التماسای امروزشم ک دیدم اصلا اعصابم خورد شد

آره حتما

الان که انقدر متنفره دیگه مطمئن باش بعدا بدترم میشه

یا یه دفعه دیدی کلا ول کرد درس یا با زور هم بخونه هیچ موفقیتی به دست نمیاره و همیشه شما رو مقصر میدونه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
چرا نذاشتی بره فنی حرفه ای  بودن جایی که لذت نمیره و علاقه نداره و به زور میره و همیشه جنگ اعص ...

انسانی هم خودش انتخاب کرده

البته شاید بخاطر هزینش و ب خاطر این ک تو قرض نباشم اینکارو کرده باشع

چون پیش من زندگی میکنه میدونه هزینه غیرانتفاعی برام چقدر سخته

الانم میگ منو ببر فنی از تو جیبام خرج نمیکنم ک بابام‌میده میدم مدرسه

نه اول دبیرستانه سال آخر راهنمایی نهم انتخاب رشته میکنن ، دهم تازه اول دبیرستانه

من به قدیم گفتم 

ماسه سال دبیرستان میخوندیم و یه سال هم پیش دانشگاهی 

سال دوم دبیرستان انتخاب رشته میکردیم 

الان دهم انتخاب رشته میکنند 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏