2777
2789
عنوان

دخترمو هرروز ب زورررر میفرستم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 104 پست
ینی برم مدرسه بگم پس رومم نمیشع

اول مطمئن شو...بگو‌تغییر رشته دادی دیگه همینو باید بچسبی....دیگه نمیرمو و .....اینا نداریم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته انسانی رشته ی انتخابی خود دخترش بوده...بعد الان میگه میخوام‌برم فنی....

شاید مجبور شده خب منم همین شرایط رو داشتم و انسانی رو هم دوست داشتم ولی ازون بیشتر فنی رو هنرستان رو دوست  داشتم  مطمئنم اگر مادرم اون سالی که میخواستم نقاشی و طراحی بخونم نمی‌گفت نه الان بسیار آدم موفقی بودم 

در کل باید حتما با یه مشاور صحبت کنه چند جلسه 

اگر فکر میکنه اون رشته مناسب تره یه حرکتی بزنه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
نه اول دبیرستانه سال آخر راهنمایی نهم انتخاب رشته میکنن ، دهم تازه اول دبیرستانه

خوب زمان ما که برای اول دبیرستان انتخاب رشته نمیکردیم همون دوم میشه فکر کنم 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

خانوم مشکلو میدونی راه چاره شم میدونی اونوقت دست رو دست گذاشتی و تماشا!!تغییر رشته بده بره رشته مورد علاقه ش

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
این دلیله؟ اصلا مهم نیست بقیه چی فکر می‌کنند. ****** بنشینید و با دختر، به خوبی و آرامی و در کمال ...

چند شب پیش نشستم باهاش صحبت کردم ولی میگ علاقه ندارم کشش ندارم اگ برم قبول نمیشم امسال

میگ یا رشتمو عوض کنم یا کلا دگ‌مدرسه نرم

گفتم نمیشه ک مدرسه نری دیپلم کمترین مدرکیه ک میتونی داشته باشی

یا ب رشته اش علاقه نداره یا از همکلاسی هاش ناراضیه و اذیتش میکنن

بهش بگو همین رشتا را مدرسه دیگه بری راضی هستی؟اگر راضیه عوض کنید 

اگر میخاد رشته اشو تغییر بده ک اشکال نداره

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤
انسانی هم خودش انتخاب کرده البته شاید بخاطر هزینش و ب خاطر این ک تو قرض نباشم اینکارو کرده باشع چو ...

حتما دلیلی داره عزیزم با یه مشاور صحبت کنین و با دخترتون  اتمام حجت کنین 

اگر قرار به تغییر شد بهش بگو به علاقه ات احترام میذارم و میخوام ببینم چه میکنی 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
ن امسال اینطور شده الان ک با گریه رفت  گفت از مدرسه زنگ زدن بهت حالم خوب نبود بیا دنبالم

جابه جاش کن حتما اول ساله 

قبلش،برو پیگیر باش که میخای ببریش فنی این وقت سال اکیه یا نه

منم سال اول دبیرستانم مامانم با بدبختیییییییی و رشوه و پارتی تو مدرسه  نمونه مردمی شهرمون ثبت نام کردن. یه سال گذشت گفتم میخام برم فنی

مامانم کلی حرص خورد چقد ناراحت شد .اشنامون چقد پشت سر حرف زده که کوپنمو سوزوندم اینو نوشتم تو این مدرسه برای یه  سال فقط!

ولی اومدم فنی و اتفاقا موفق هم شدم .

حتما به دل بچت راه بیا.چه فایده هی بره ولی،خوشش نمیاد

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
آینده ی دخترته برید صحبت کنین باهاشون، الان با ناامیدی و بی حوصلگی وقت دخترت میگذره بذار بره دنبال ع ...

اصلا علاقه نداره 

حتی دوستاش هم‌همین مدرسه هستنا

ولی میگ نمیتونم برم نمیکشم