2777
2789
عنوان

دخترمو هرروز ب زورررر میفرستم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 104 پست
اونقدری زمان ندارم اخه.. با دخترم ک هر شب صحبتشو داریم چند شب پیش هم نشستیم مفصل صحبت کردیم حرفش این ...

آها اگر محدودیت زمانی و از دخترت مطمئنی و باهاش حرف زدی پس اقدام کن عزیز. 

انشاالله نتیجه عالی پیش بره و روز به روز موفق تر باشه 

بفکر هزینه هم نباش خدا بزرگه تمرین کنه دوره تایپی فتوشاپی چیزی رو بگذرونه بتونه خودش هم دور کاری کنه و کمک هزینه باشه کم کم

انشاالله که خیر باشه براتون🌻

نور خواهی مستعد نور شو.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی هم خودش انتخاب کرده البته شاید بخاطر هزینش و ب خاطر این ک تو قرض نباشم اینکارو کرده باشع چو ...

شایدم دیده انسانی حجم مطالب زیاده و خشته کننده است میخواد تغییر رشته بده من دخا. خالم حتی تجربی هم آورد ولی رقت انسانی بعد پشیمون شده بود گفت برم فنی راحتتره 

خواهشا تا زمانی که خودم نخواستم  لایک  نکن 
آها اگر محدودیت زمانی و از دخترت مطمئنی و باهاش حرف زدی پس اقدام کن عزیز.  انشاالله نتیجه عالی ...

ممنون عزیزم.. رفتم مدرسه ایرک الان درس میخونه گفتن نمیشه و فلان.. گفتم ولی دخترم نمیاد علاقه نداره ب زور میفرستمش.. گفتن میخاست همون اول دقت کنه

بعدش رفتم اموزشوپروش اونجا زنگ زدن ب مدرسه گفتن کارشونو انجام بدین

دیرتر باید برم پروندشو بگیرم ک شنبه ببرمش فنی

ببخشید تاپیکاتو خوندم شوهر سابقت الان ازدواج کرده ؟ گفته بودی میزارم خودش بفهمه طلاق گرفتم چطوری فهم ...

اره ازدواج کرد

ی مدت بعد طلاق گفتم ک زودتر شرش کم شه.‌. ب دخترم‌گفتم رفت ب باباش خبر داد ک شناسنامشو ببره مهر بزنه

ببین مشکلش چیه که زده شده؟ تو مدرسه مشکلی نداره

امروز رفتم مدرسه ک پروندشو بگیرم گفتن پروندشو کاراش تا اخر وقت انجام‌میشه ولی نمراتشو دادن.. درسای عمومی همه خوب.. ولی درسهای تخصصی افتضاااااح

پسر منم کلاس نهمه واسه مدرسه رفتن خیلی اذیت میکنه شیفتای صبح هرروز میگه نمیرم به زور میفرستمش حالا ب ...

وای خیلی بده اینجور اذیت کردن ک مدرسه نمیرمو اینا

موفق باشه گلم

ببخشید آبجی اگه برن فنی حرفه ای میتونن برن تو سپاه مشغول بشن یا دانشگاه افسری برن ..دختر من دلش میخا ...

نمیدونم  تو نت بزن  ببین استخدامیاشون چه جوریه . ولی اونجا خیلی پارتی بازیه اگه اشنا دارین سپاه خوبه 

😁😂