2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلسه اول بهتره در خصوص کلیات صحبت بشه. مثل معرفی کلی از خودتون، شغل، محل زندگی، معرفی کلی خانواده و... تا اگر از هم خوشتون اومد وارد جزئیات بیشتر مثل مسائل مالی، اعتقادی، ویژگی های اخلاقی خاص، پله پله پیش برید

اول بهش بگو خودشو معرفی کنه 

این که چطور خودشو معرفی میکنه خیلی چیزا رو نشون میده مثلا این که فقط از جنبه های مادی خودش میگه یا از روحیات ش میگه یا از باوراش میگه یا از خانواده ش 

بپرس اوقات فراغت چیکار میکنه( میفهمی خونه دوست داره بمونه یا بره گردش)

تو خونه بیشتر با کی صمیمی 

هدفش با برنامه ش برای آینده چیه 

اگه به مشکل بخورین چطوری دوس داره حلش کنید ( خودتون تنهایی یا با مشورت خانواده) 

و . . . 

بگو نظرت راجب طلاق و حق طلاق چیه ؟ رفیق بازی کنم چی ؟ بابام مریض شه یک هفته خونه نیام یک ماه بکشه چی ؟ اگه دست بلند کنی شکایتت کنم چی ؟ چند تا بچه میخوای ؟ اگه نتونیم چی ؟ اگه بگم خونه به اسمم بزن چی ؟ اگه دعوام شه نیام خونه مادرت و قطع رابطه کنیم تو خونه مامانم میای ‌؟

سوالات کلیدی خلاصه . لواشک دوست داری چیه😁

### کاربر آقا هستم ###

در کل سوالای فلسفی و . . . زیاد برای شناخت به کار نمیاد 

چون هیشکی در جواب نمیگه من آدم عوضی م یا اگه دعوا کنیم فحش ت میدم!! از طرفی م چون تا حالا تو این شرایط که تصویر میشه قرار نگرفته ممکن برداشتش  اشتباه باشه 

پس فقط ببین رو حیات ش چه جوری، اینم با سوالای مستقیم نمیشه فهمید، سعی کن غیر مسقیم بپرسی ، در مورد خودش و کارش و تفریحات و دوستاش و اتفاقات روز بپرس مثلا بگو فوتبال رو دیدی چطور بود( ببین چه طوری در موردش حرف میزنه ، احساساتی میشه یا بحث رو به سیاست ربط میده یا اصلا براش مهم نیست)

سلام اول از همه ببین قیافش بدل میشینه بعد وارد بحث جدی بشو. طرز برخورد اولیه و سلام و احوالپرسیش ببین سبک نیست یا خیلی نا پخته نیست. اگر این دو موردش اکی بود که خوبه. اگر نه، بذار اون جلسه رو دست بگیره.در کل هم چه پسر چه دختر طرف مقابل رو نشکنید مجبور نیستید نظرناموافق روفورا بگید.

من یک مورد بود رفتارش سبک بود

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.