2777
2789

من فورا که نامزد کردم فکر کنم یک ماه نشده بود مادرشوهرم میگفت جهاز خریدی😐شروع کردی

ما رسم خرید ماشین ظرفشویی اصلا نداریم من بشخصه توانایی خریدشو ندارم

خیلی ازچیزامم هنوز نخریدم پولی فعلا ندارم🤦‍♀️امروز بهم میگه حتما به بابات بگو برات ماشین ظرفشویی بخره ما تعدادمون زیاده😐منم گفتم ماشین ظرفشویی برام کاربردی نداره گفت نه حتما بخر منم دیگه چیزی نگفتم

منکه نمیخرم به شوهرم گفتم اگر دوس داری خودت بخر گفت باشه

ما رسم داریم ۶تاتشک ۶تا پتو عروس میخره همین اندازم دوماد اصلا هم رسم خوبی نیست یچیزالکیه چون قطعا هیچوقت ۱۲نفز خونه ی من نمیخوابه 

گفت خریدی گفتم اره گفت من برا دخترام یکی ۱۰تا خریدم😐ولی پسرام ۵تا گفتم نه ما رسممون همینه

روزی رفتیم خرید لباسشویی تا برادرشوهرم از شوهرم پرسیده چه مارکی خرید اونم گفته الجی یهو گفت مبارکتون ولی به درد نمیخوره من الجی اصل خریدم با ضمانت شرط از جای معتبر خریدم کلی منتظر موندم بیارن برام گفت باید جی پلاس میخریدی چون خودشون خریده بودن😐

میدونی برام خیلی عجیبه تو خانوادم کسی ابدا سوال اینطوری از کسی نمیکنه سرک نمیکشن دخالتم نمیکنن تو خرید و اینا

حالا جاریم دختر عموشون بوده نصف اون رسمی که داریمم جهاز نیاورد هیچی که همرو خورد خورد برادرشوهرم خرید ماشین ظرفشوییم امسال خریدن

اینگار فقط زبونشون رو من بلنده

باز مادرشوهرم میگفت ۲تاچرخ خیاطی فقط برا دخترم خریدم😐دوتا اتو خریدم

خوب کردی دستت درد نکنه

منم هرچی خریدم چیز اضاف نخریدم ولی دیگه مارک خوب خریدم

مادرشوهرم خیلی سادست مثل بچه ها هستن دعوا میکنن یساعت دیگه تا باهم دارن بازی میکنن همونطوریه بااینکه وضع مالی خیلی خوبی دارن فقط میشینه ببینه کی برا کی کادو چقد میبره یبارم بهم گفت داییات باید برات سکه بیارن😐😂فکر نکنین از زرنگیشه ها خیلی سادست شوهرمم میگه بگو باشه اگر پرسید بگو اره برام سکه خریدن😐😂

فکر‌کنین من‌گفتم ما برا کسی سکه نبردیم که توقع کنیم گفت نمیدونم باید بخرن برات😐

💍♥️

از الان محترمانه جواب بده و بپیچون و مدام به همسرت بگو ما حرف همه رو می‌شنویم ولی خودمون زندگی مون رو می‌سازیم . اینجوری همسرت همیشه پشتته. ما دو نفری همه چیو خریدیم و کسی دخالت نکرد

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه عروسا اولش فک میکنن مادرشوهر مظلوم و ساده س

ولی اینطور‌ نیس

اصلن هم ساده نیس خیلی هم زرنگه 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بگو تعداد زیاده برای خونه بگیریدمن زیاد اهل مهمونی نیستم

میدونی بعد میگفت کسی خونه ی شماها نمیاد میان خونه ی من ما تو یه ساختمونیم لابد فکر میکنه ظرفارو میبریم طبقه بالا میشوریم اگر‌یبار دیگه گفت میخوام‌بگم خودت بخر

💍♥️

همه عروسا اولش فک میکنن مادرشوهر مظلوم و ساده سولی اینطور‌ نیساصلن هم ساده نیس خیلی هم زرنگه

کاش اون زمان من حرف مادرشوهر مو گوش میکردم گفت به بابات بگو فرش دستباف بده من گفتم نه ماشینی دوس دارم الان عین چی پشیمونم

زندگیم فقط همسرم

مگه پدرت نمیخرهبا خودت کار می‌کنی بخری

نه پدرم تاالان هیچی برام نخریده مادرم و پدربزرگم و یه سری چیزاشم از پس انداز خودم خریدم

ما کلا رسم خرید ماشین ظرفشویی تو جهاز نداریم

💍♥️

کاش اون زمان من حرف مادرشوهر مو گوش میکردم گفت به بابات بگو فرش دستباف بده من گفتم نه ماشینی دوس دار ...

میگفتی خودت فرشو بیار برام 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

از الان محترمانه جواب بده و بپیچون و مدام به همسرت بگو ما حرف همه رو می‌شنویم ولی خودمون زندگی مون ر ...

کلا حرفاش اذیتم میکنه من هیچ دخالتی تو زندگی هیچکسی نکردم حتی برا مادرخودمم نظر نمیدم

بعد یکی بشینه بگه اینو خریدی اونو خرید سکه بهت کادو بدن

عصبیم میکنه

به شوهرم میگم اتفاقا

💍♥️