من فورا که نامزد کردم فکر کنم یک ماه نشده بود مادرشوهرم میگفت جهاز خریدی😐شروع کردی
ما رسم خرید ماشین ظرفشویی اصلا نداریم من بشخصه توانایی خریدشو ندارم
خیلی ازچیزامم هنوز نخریدم پولی فعلا ندارم🤦♀️امروز بهم میگه حتما به بابات بگو برات ماشین ظرفشویی بخره ما تعدادمون زیاده😐منم گفتم ماشین ظرفشویی برام کاربردی نداره گفت نه حتما بخر منم دیگه چیزی نگفتم
منکه نمیخرم به شوهرم گفتم اگر دوس داری خودت بخر گفت باشه
ما رسم داریم ۶تاتشک ۶تا پتو عروس میخره همین اندازم دوماد اصلا هم رسم خوبی نیست یچیزالکیه چون قطعا هیچوقت ۱۲نفز خونه ی من نمیخوابه
گفت خریدی گفتم اره گفت من برا دخترام یکی ۱۰تا خریدم😐ولی پسرام ۵تا گفتم نه ما رسممون همینه
روزی رفتیم خرید لباسشویی تا برادرشوهرم از شوهرم پرسیده چه مارکی خرید اونم گفته الجی یهو گفت مبارکتون ولی به درد نمیخوره من الجی اصل خریدم با ضمانت شرط از جای معتبر خریدم کلی منتظر موندم بیارن برام گفت باید جی پلاس میخریدی چون خودشون خریده بودن😐
میدونی برام خیلی عجیبه تو خانوادم کسی ابدا سوال اینطوری از کسی نمیکنه سرک نمیکشن دخالتم نمیکنن تو خرید و اینا
حالا جاریم دختر عموشون بوده نصف اون رسمی که داریمم جهاز نیاورد هیچی که همرو خورد خورد برادرشوهرم خرید ماشین ظرفشوییم امسال خریدن
اینگار فقط زبونشون رو من بلنده
باز مادرشوهرم میگفت ۲تاچرخ خیاطی فقط برا دخترم خریدم😐دوتا اتو خریدم
خوب کردی دستت درد نکنه
منم هرچی خریدم چیز اضاف نخریدم ولی دیگه مارک خوب خریدم
مادرشوهرم خیلی سادست مثل بچه ها هستن دعوا میکنن یساعت دیگه تا باهم دارن بازی میکنن همونطوریه بااینکه وضع مالی خیلی خوبی دارن فقط میشینه ببینه کی برا کی کادو چقد میبره یبارم بهم گفت داییات باید برات سکه بیارن😐😂فکر نکنین از زرنگیشه ها خیلی سادست شوهرمم میگه بگو باشه اگر پرسید بگو اره برام سکه خریدن😐😂
فکرکنین منگفتم ما برا کسی سکه نبردیم که توقع کنیم گفت نمیدونم باید بخرن برات😐