2777
2789

زن چقدر تنها و بی کسه

زن واقعا موجود عجیب و مقدسیه که گیر شغال ها و کفتارهایی میشه که اسم مرد به یدک میکشن در حالی که بویی از مرد بودن نبردن

اعصابم خورد شد برا خانومه

و چقدر بد ک شوهرش بچه ننه بود و ننش اولویت بود

اقایون سایت اگر عاشق ننتون هستین بمونید ور دل ننتون و زن نگیرید وقتی بلد نیستید اولویت بزارید

اعصابم تخمی شد اه🫠

خانومه میگفهر نیم ساعت نوارش پر از خون میشه و حتی شوهرش یه دست نوازش به سرش نکشیده و فقط فکر ننش

ریدم ب همچین مردایی 

استارتر با اجازه شما🙏🏻

🔥 زومبا آنلاین و رایگان!

ورزش دوست داشتنی و اثر بخش در تلگرام!

برای اطلاعات بیشتر بیاید تاپیک آخرم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ذهنم درگیرشهمجازی هم عجیبهکسی ک نه میشناسی نه دیدیش انقدرررر باعث میشه نگرانش بشی

آره واقعا....

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

کاشکی جدا بشن یا اون مادرشوهر هار رو از خونه بندازن بیرون چقدر ناراحت شدم براشون

اره منم اعصابم به هم ریخت

دختره خیلی دل پاک و معصوم و مهربون بود ولی همین مهربونی زیادی کار دستش داد

راسته ک میگن مادرشوهر مادر خود ادم نمیشه که!

بخدا من حاضرم تا ابد سینگل بمونم شوهر چ عنیه 

مردی ک هنوز ب ننش وابستس باید انداخت تو جوب!

مرد خوب خیلی کمه

اره منم اعصابم به هم ریختدختره خیلی دل پاک و معصوم و مهربون بود ولی همین مهربونی زیادی کار دستش دادر ...

دقیقا خیلی خوش قلب بود بیچاره

من احساس کردم مادر شوهره بیشتر فتنه‌ست چون گفت وقتی این زنیکه خونشون نیست شوهرش خوب و مهربون رفتار میکنه

چقدر از این زنای نکبت که زندگی رو برای همجنس خودشون جهنم میکنن متنفرم

مردای بچه ننه عجیب حق الناس گردن خودشون میکنن من شنیدم که میگن تایمی که برای همسرت هست برای م کی دیگ ...

اصلا مردی ک ب بلوغ نرسیده نباید ازدواج کنه

مردی ک هنوز نمیتونه اولویت بزاره

مردی ک عشق و احترام ب زن حالیش نی

مردی ک از زن به عنوان خدمه و کوزت برای ننش استفاده میکنه و زن رو برده خودشون میدونن

تف بهشون

انقدر فکرم درگیر این خانومه شدددد

هیچکس نی ی لیوان اب دستش بده مطمئنم با این حالش بازم داره کار میکنه🫠

دقیقا خیلی خوش قلب بود بیچارهمن احساس کردم مادر شوهره بیشتر فتنه‌ست چون گفت وقتی این زنیکه خونشون نی ...

اره مادر شوهر عن و عفریتش باعث میشه اینجوری شه پسره هم بلد نی مرز بزاره!

واقعا چ زمونه ای شده عروس ب اون خوبی گیر چ خانواده ای افتاد و برعکس