2777
2789

روز هارو شبها با دخترم حرف میزدم، امیدوار بودم با مصیبت های که دیده بودم اتفاقی براش نیفتاده باشه..‌.

تا اینکه روز موعود فرا رسید، وقتی از اتاق زایمان به ریکاوری رفتم، تنها یک جمله یادم هست...

دخترم زنده است؟؟؟؟ تو رو خدا بگید دخترم زندست؟؟؟؟

و باز بیهوش میشدم... و وقتی چشمانم باز کردم خواهرم و شوهرم بالا سرم بودند؛

بچم زندست؟؟؟؟ نفس می‌کشه.... زندست.....

و صدای هق هق گریه بود توی اتاق... خواهرم و همسرم و بقیه ... همه گریه میکردیم و دختر نازنینم رو تنگ در آغوش گرفته بودم...

این بار نوزادم نفس میکشید، بدون دستگاه اکسیژن... و سینه مچ میخواست...

همه وجودم عشق شد و اشک..........................

الان دختر زیبای من کنارم خوابیده و من با چشمای پر از اشک دارم براتون می‌نویسم... 

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

خداحفظش کنه برات عزیزم

انشاالله عروس شدنش رو ببینی 

برا نوزاد منم دعا کنید گفتن تیروییدش مشکوکه

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهي خدا برات نگهش داره دختر نعمته قبلا سقط كردي؟

ممنونم عزیزم.  پسرم رو چهار روز بعد از تولد از دست دادم..

خداحفظش کنه برات عزیزم انشاالله عروس شدنش رو ببینی  برا نوزاد منم دعا کنید گفتن تیروییدش مشکو ...

ممنونم عزیزم. انشاالله خدا حفظ کنه کوچولوی شما  رو. به این خدا سلامت و عاقبت بخیر هست. ان شاالله 

ممنونم عزیزم. انشاالله خدا حفظ کنه کوچولوی شما  رو. به این خدا سلامت و عاقبت بخیر هست. ان شاالل ...

❤️❤️❤️

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.