2777
2789

ن😐😐😐😐😐

من بهتریم اینو قبل از اینکه خودم متوجه بشم ،بهترینم گفته بود😌😂.                                                                   برای همتون آرزوی خوشبختی و حال خوب دارم و امیدوارم کارماش برسه ب خودم خانوادم😍😍😍💪.                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا نمیخورم گوشت 

بچمم وزنش عالی نیس ولی نرماله

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

خوردن گوشت زیاد اصلا خوب نیست

من بهتریم اینو قبل از اینکه خودم متوجه بشم ،بهترینم گفته بود😌😂.                                                                   برای همتون آرزوی خوشبختی و حال خوب دارم و امیدوارم کارماش برسه ب خودم خانوادم😍😍😍💪.                  

[QUOTE=261122374]واای منکه 15 هفتمه اصلا زیاد نکردم ،از غذا بدم میاد 😩[/QUOTE

من بدم نمیاد 

ولی از مرغ و گوشت و ماهی زده میشم 

بیشتر غذاهای فست فودی دوس دارم ولی نگران لوبیا کوچلوم هستم 

نکنه لاغر بدنیا بیاد🥺

پس چی میخوری ؟

به زور یه لقمه نون و عسل میخورم یا مثلا پنیر د گردو به زور

دلم فقط کاهو ترشی میخاد اونم چون معده م خالیه نمیشه بخورم

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
چقد اضافه کردی؟

فعلا اون وزنی که تو ویار کم کردم برگشته فقط

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
فعلا اون وزنی که تو ویار کم کردم برگشته فقط

خب خوبه 

من اصلا کم نکردم ولی زیادم نکردم همش دعا میکنم اشتهام خوب بشه خیلی بده اینجوری گشنم میشه اما به غذا که فکر میکنم حالت تهوع میگیرم