2777
2789
عنوان

کیا مثل من ی عالمه کار تلنبار شده دارن و هی امروز فردا میکنن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 61 پست
فردا دیگ زرنگ شو عوضش شب راختییی

ببین انگار افسرده شدم 🥲

کاربر قدیمی ۹۷هستم😊.                                                     مادَرَمْ‌گُفْت:حُسِینْ‌تِکِه‌کَلامَتْ‌باشَد؛ هَروَقْت‌شُدےمَسْتِ‌رُخَش‌؛شیرَمْ‌حَلالَت‌باشَد! مِثلِ‌یِک‌مُردِه‌کِه‌یِکْ‌مَرتَبه‌جان‌میگیرَد؛ دِلَم‌اَزبُردَنْ‌نامَت‌هَیِجان‌میگیرَد! قَلَبم‌اَز‌کارکہ‌اُفْتادبِه‌مَن‌شُوک‌نَدَهید؛ اِسمِ‌اَرْبابْ‌بیایَد،ضَرَبان‌میگیرَد:))!🫀 ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون ۳ ۴ ساعت بدو بدو کار کنی تمامه😄

من کلا همه کارام دقیقه نودی

کاربر قدیمی ۹۷هستم😊.                                                     مادَرَمْ‌گُفْت:حُسِینْ‌تِکِه‌کَلامَتْ‌باشَد؛ هَروَقْت‌شُدےمَسْتِ‌رُخَش‌؛شیرَمْ‌حَلالَت‌باشَد! مِثلِ‌یِک‌مُردِه‌کِه‌یِکْ‌مَرتَبه‌جان‌میگیرَد؛ دِلَم‌اَزبُردَنْ‌نامَت‌هَیِجان‌میگیرَد! قَلَبم‌اَز‌کارکہ‌اُفْتادبِه‌مَن‌شُوک‌نَدَهید؛ اِسمِ‌اَرْبابْ‌بیایَد،ضَرَبان‌میگیرَد:))!🫀 ️ 

حالا من میدونی چه اخلاق گندی دارم.باید وقتم تنگ باشه مثلا بخواد مهمون بیاد خونم.یا مثلا بیرون کار دارم اون تایمی که میخوام برم قبلش وقت تنگ باشه کارامو انجام میدم.ولی وقتی خونه بیکارم تا شب خونم اصلا انجام نمیدم هی گوشی میبینم.یهو میبینم ساعت گذشته کارام مونده.مثل الان که از ۱۲ گوشی دستمه.

ببین من خلاصه گفتمخییلیهمثلاً تمیز کردن کابینتای آشپزخونه...تمیز کردن اساسی اتاق دخترمتمیز کردن راه ...

فکرکن من یکارم میمونهشب خواب ندارم خیلی وسواسم بخدا مثل من خوب نیست راحتی بخدا

چرا

هعییی خواهر از کجا بگم

خییلی مشکل دارم

شوهرم اعتیاد داشت تازه ترک کرده

ی بچه بی نهاااایت شیطون دارم

بابام سه ساله فوت شده هنوزم اخرشبا گریه میکنم براش هرشب

مامانم بیس چاری سرکاره انقد غم و غصه داره

داداشم با مامانم سر یک جریانی قهرن...غصه میخورم براشون...

شوهرم همیشه هشتش گرو نهشه بعد زبون داره شیش متر...

خودم پریودام نامنظمه کبدم چربه...

اعصابم داغونه ریزش مو شدید...کمر درد شدید...دارم

خونت قشنگه؟ ذوقی داری براش یا نه؟

وسلام قدیمی شده

همه واسه عروسیمه